I després

NOVA PLATAFORMA AMB POSIBILITAT DE CANDIDATURA

Compartiu aquesta història

Juanjo Garcia Cañadas, exregidor durant vuit anys a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, lidera una nova plataforma anomenada “Sí Guíxols – Ciutadanes i ciutadans de Sant Feliu”, que no descarta que presenti candidatura a les eleccions Municipals del 2019.

L’impulsor declarava a la nostra emissora que entenen que “des de fa temps, a la ciutat es porta una política municipal erràtica. Nosaltres som un grup de gent que ens estimem Sant Feliu, això ens fa mal i, per tant, hem decidit intentar canviar la situació aglutinant inquietuds de ciutadans, després de veure la resposta en la nostra pàgina de Facebook, des d’on s’ha anat creant opinió, i ens preguntem, perquè no ampliar les expectatives?”

L’exregidor comenta que són gent de tota mena “alguns amb experiència, disposats a fer propostes,i altres sense, tal i com pot comprovar en la nostra pàgina, on es fan crítiques constructives, es comenta el que ens sembla bé i el que no. No parlem de qüestions polítiques però, si finalment decidim concórrer a les eleccions municipals, no volem parlar d’altes qüestions que no siguin sobre Sant Feliu. La gent que en formem part l’únic que tenim és il·lusió, cadascú té la seva feina, o son pensionistes, i el que sí que tenim clar és que no hi ha d’haver dedicacions exclusives a l’Ajuntament i que els regidors ho han de ser les vint-i-quatre hores.

Afegia que ell, de moment, és el cap visible del col·lectiu que lidera la nova iniciativa, pel fet d’haver estat regidor durant vull anys al govern i fa la presentació, tot i que no és la seva intenció ser el candidat d’una hipotètica legislatura.

Concloïa que volen que Sant Feliu torni a ser la capital de la Costa Brava ja que te la potencialitat per recuperar-la i que “aquesta política erràtica no té gaire sentit, només cal veure la quantitat d’obres que s’estan portant a terme sense projectes realment importants, veient el passeig sense un pla director o sense saber que es farà amb el varador d’en Carré i si es deixarà que Ports de la Generalitat faci el que vulgui, per posar dos exemples”.

En una nota de premsa fan la següent declaració d’intencions:

“Una ciutat mai està acabada, es va construint dia a dia, amb la participació de tots els ciutadans i ciutadanes.

Aquest és el principi amb el que neix “Sí, Guíxols – Ciutadanes i ciutadans de Sant Feliu”, una plataforma que vol ser el punt de trobada de tots els ganxons i ganxones que volen ser partícips del dia a dia de la nostra ciutat, però que també volen fer realitat el Sant Feliu del futur, doncs la nostra ciutat només consolidarà el seu futur si la construïm entre tots.

“Sí, Guíxols – Ciutadanes i ciutadans de Sant Feliu” és un projecte de tots aquells als qui els “fa mal Sant Feliu perquè l’estimen”, i que volen participar en el seu disseny.

“Sí, Guíxols – Ciutadanes i ciutadans de Sant Feliu” és un projecte de progrés que només vol parlar del Sant Feliu dels ganxons i ganxones, sense tenir en compte militàncies, procedències ni afinitats.

Sí, Guíxols – Ciutadanes i ciutadans de Sant Feliu” és un projecte viu, com ho són les ciutats i com ha de ser Sant Feliu, sense protagonismes personals previs, y que es farà tan gran com vulguin els que en formin part del mateix”.

El més llegit

I després