I després

Tens entre 13 i 17 anys? El Campus Jove d’estiu t’espera!

És una iniciativa a mig camí entre el que seria un casal i una formació, i ofereix als joves activitats lúdiques relacionades amb el món del lleure. Va dirigit a persones nascudes entre el 2004 i el 2008.

Compartiu aquesta història

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols organitza, per quart estiu consecutiu, el Campus Jove 2021. És una iniciativa a mig camí entre el que seria un casal i una formació, i ofereix als joves activitats lúdiques relacionades amb el món del lleure. Va dirigit a persones nascudes entre el 2004 i el 2008.

El Campus Jove d’enguany es farà del 5 al 30 de juliol, amb activitats de dilluns a divendres des de les 10:00h del matí i fins a la 13:00h del migdia. La seu de la iniciativa serà, també com sempre, al Punt Jove de la ciutat, a l’edifici de les Vetlladores. Tots aquells joves que s’hi apuntin i que assisteixin a un mínim d’un 80% de les hores programades obtindran un diploma oficial d’Introducció en l’Organització d’activitats de Lleure.

A grans trets, el Campus Jove combina activitats lúdiques i del món del lleure. Els participants aprendran a organitzar i preparar propostes d’educació en el lleure en primera persona, amb tallers, jocs esportius, tradicionals, activitats exteriors, dinàmiques de grup i excursions, entre d’altres. Un aprenentatge variat, complet i 100% presencial.

Si hi esteu interessats, heu de saber que les inscripcions ja estan obertes. Per a apuntar-vos-hi us heu de dirigir al Punt Jove entre les 16:00h i les 19:00h de la tarda, i sapigueu que el preu total del Campus Jove és de 130€.

Podeu demanar-ne més informació trucant al 670 47 12 93 o bé escrivint un correu electrònic a joventut@guixols.cat.

El més llegit

I després