I després

[Entaulats] Amb el restaurant El Cau del Pescador de Sant Feliu de Guíxols

Escolta el programa nº5 d’Entaulats. En el programa d'avui conversem amb Josep Camús del restaurant El Cau del Pescador del carrer Sant Domènec 11 de Sant Feliu de Guíxols. La història del restaurant Cau del Pescador neix en una antiga casa de pescadors coneguda abans com a Casa Buixaller. Al 1984, aquesta antiga casa de pescadors en convertí en una fregiduría, que de seguida es passà a ser un restaurant de peix, sempre sota la mà de Josep Camús. No us perdeu la conversa en la que coneixerem aquesta experiència gastronòmica a escassos metres del mar, a Sant Feliu de Guíxols, la Costa Brava.

Compartiu aquesta història

Escolta el programa nº5 d’Entaulats. En el programa d’avui conversem amb Josep Camús del restaurant El Cau del Pescador del carrer Sant Domènec 11 de Sant Feliu de Guíxols. La història del restaurant Cau del Pescador neix en una antiga casa de pescadors coneguda abans com a Casa Buixaller. Al 1984, aquesta antiga casa de pescadors en convertí en una fregiduría, que de seguida es passà a ser un restaurant de peix, sempre sota la mà de Josep Camús. No us perdeu la conversa en la que coneixerem aquesta experiència gastronòmica a escassos metres del mar, a Sant Feliu de Guíxols, la Costa Brava.

Edició: Laura Aranda i Pere Carreras.
Producció: Laura Aranda.

? Escolta i descarrega el programa a la web d’iVoox

Entaulats és l’espai de conversa amb restauradors i cuiners de Sant Feliu, receptes estrella de cada restaurant, història que s’amaga darrere de cada establiment…

?️ Accedeix a tots els programes d’Entaulats

El més llegit

I després