I després

Ja a la venda les entrades per la pel.lícula ‘No matarás’ protagonitzada per Mario Casas, dins el Cicle Gaudí

Ja podeu adquirir les entrades per la nova proposta del Cicle Gaudí de Cinema Català. Es tracta de ‘No Matarás’, protagonitzada per Mario Casas.

Compartiu aquesta història

Ja podeu adquirir les entrades per la nova proposta del Cicle Gaudí de Cinema Català. Es tracta de ‘No Matarás’, protagonitzada per Mario Casas, Milena Smit, Elisabeth Larena, Fernando Valdivieso, Javier Mula, Aleix Muñoz i Andreu Kreutzer amb direcció de David Victori.

La podreu veure el divendres 25 de juny al Monestir de Sant Feliu de Guíxols, a la Sala Abat Panyelles de la quarta planta, a partir de les 9 de la nit.

L’argument explica que en Dani, un bon noi que durant els últims anys de la seva vida s’ha dedicat exclusivament a tenir cura del seu pare malalt, decideix reprendre la seva vida després de la mort d’aquest. Just quan ha decidit emprendre un llarg viatge coneix la Mila, una noia tan inquietant i sensual com inestable, que convertirà la nit en un autèntic malson. Les conseqüències de la trobada portaran en Dani fins a tal extrem que es plantejarà coses que mai no hauria pogut imaginar.

Teniu accés a la venda d’entrades a guixols.cat/cinema

El més llegit

I després