I després

TEMPORADA D’ESTIU PER ZONA BLAVA I CORXERA

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha informat que des d’aquest dijous 15 de juny i fins el 15 de setembre entrarà en funcionament, de dilluns a diumenge, la zona blava de la barana del Passeig, Jardins Juli Gareta i Platja de Sant Pol.

Quant a l’aparcament de La Corxera també entrarà en funcionament el dilluns dia 19 de juny. Per fer la tramitació d’accés lliure dels residents caldrà apropar-se amb el vehicle a partir d’aquesta data per realitzar les gestions, concretament a la caseta que es troba a l’entrada, davant de la seu de la Policia Local, en horari d’aparcament.

La documentació que cal aportar és la següent:
– L’ original del permís de circulació.
– La còpia o l’original del DNI del titular del permís de circulació.
– L’original de rebut de pagament de l’impost de vehicles a Sant Feliu de Guíxols o document bancari acreditatiu del pagament.
– La tarja del pàrking ( de color blanc- retolat el nom de Dornier) que va utilitzar l’any passat. En cas de no posseir la tarja, només s’en lliurarà una de gratuïta a aquelles persones que no n’han tingut mai, la resta hauran de pagar la quantitat de 12 euros .

Cal recordar que els vehicles que durant aquest període podran estacionar en en l’aparcament, han de ser turismes, vehicles mixtos fins a 3.500 Kg., els derivats del turisme (vehicles comercials ) i els ciclomotors de tres i de quatre rodes.

 

El més llegit

I després