I després

SFG POT PERDRE UNA LÍNIA DE P3 AL BALDIRI

Compartiu aquesta història

El Consell Escolar Municipal de Sant Feliu de Guíxols ha ajornat de forma imminent tota la tramitació del procés de matrícula a tots els centres educatius de la ciutat a l’espera de fer una reunió amb el Director Territorial d’Ensenyament a Girona, Josep Polanco.

Segons han difós a través d’una nota, “és la resposta contundent que dóna aquest organisme a partir de la decisió presa a última hora, sense previ avís, per part del Departament d’Ensenyament, d’incrementar el nombre màxim d’alumnes per classe a les aules de P3, i que incompleix l’acord previ entre les parts.

De forma unilateral i sense previ avís, a darrera hora la Generalitat va canviar els criteris i va apujar la ràtio fins a 25 alumnes per aula, quan estaven previstos 19. Aquest increment d’alumnat va en perjudici de la qualitat en l’atenció dels alumnes a les aules, i sobretot té una altra perjudicada: l’escola Mn. Baldiri Reixach, que perd una de les dues línies de P3”.

S’’ha convocat d’urgència una reunió del Consell Escolar Municipal per aquest dijous a les 14 h. a la mateixa escola afectada, el Mn. Baldiri Reixach.

En les darreres hores s’ha intentat contactar amb Ensenyament de la Generalitat per mostrar la disconformitat amb la mesura adoptada, que segons declarava l’alcalde, Carles Motas, “perjudica la qualitat educativa dels nostres infants i ens fa perdre una línia de P3 a l’escola Baldiri, cosa que no podem tolerar i ens hi farem forts”.

També es feia referència a aquesta qüestió des de Guíxols des del carrer en un post que podeu consultar a través del següent enllaç: http://guixolsdesdelcarrer.cat/puja-la-ratio-i-la-ciutat-perd-una-linia-a-p3.html

El més llegit

I després