Aquest diumenge, 30 de març a les 6 de la tarda al Teatre-Auditori Narcís Masferrer el Grup de Teatre Nyoca de l’Atmella del Vallès representa l’obra de George Feydeau “Hem de purgar al Tete”, traduïda per Carmina moncau i dirigida per Joan Monells.
Allunyant-se de les grans obres corals, Feydeau és capaç de muntar, d’una manera molt esquemàtica i molt divertida, una paròdia dels límits als quals pot arribar l’egocentrisme dels humans. Han situat l’obra a la Catalunya dels anys vint, just després del cop d’estat de Primo de Rivera. Un fabricant de porcellanes acull a casa seva un militar capaç de proporcionar-li una feina que li pot salvar el negoci i, alhora, el seu futur. Aquesta visita, però, anirà acompanyada de diversos problemes familiars que afloren aquest mateix dia i que dificulten la negociació. És la primera vegada que l’obra es representa en català i pretén ser un divertiment gairebé esperpèntic però intel·ligent, per riure sense treva.

REBUDA ALS VOLUNTARIS DE PROTECCIÓ CIVIL
L’alcalde va rebre dimecres passat a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Feliu de Guíxols, creada l’any 1999 i que fa uns dies va rebre a Tarragona un Diploma signat pel director general de Protecció Civil, en un acte presidit pel conseller d’Interior Ramon Espadaler en el qual s’hi destaca la implicació en els actes de la ciutat, vetllant per la seguretat de les persones i béns, i realitzant tasques preventives i de sensibilització”, agraïment que Joan Alfons Albó va reiterar a tots els components convertint-se en portaveu de tots els ciutadans que va dir que Sant Feliu els agraeix la seva predisposició i esforç en benefici dels seus conciutadans.