Fira de Brocanters de Platja d’Aro, el diumenge 30 de març (9-14 h) a la Plaça Els Estanys de Platja d’Aro, annexa a l’estació d’autobusos, de la mà de l’Associació Els Encants del Baix Empordà. L’activitat es repeteix cada darrer diumenge de mes, la propera doncs, serà el diumenge 30 de març. Segons informa la web ciutada.platjadaro.com, fins fa uns mesos, i durant tres anys -en dues etapes diferents- la fira es feia simultàniament amb el mercat mensual de segona mà, que l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha suspès, fruit de les disfuncions que s’hi produïen i de les dificultats d’aplicar-hi el reglament que el regulava.
Però, perquè els ciutadans puguin donar una sortida útil als estris vells dels seus domicilis, des del consistori s’organitza Fem dissabte! · Trobada Local d’Articles d’Ocasió, dos cops l’any –tardor i primavera-. La propera serà el diumenge 25 de maig, a la Plaça Els Estanys de Platja d’Aro (8.30-14 h).
Només poden ser-hi presents persones físiques, majors de 18 anys, empadronades al municipi amb un antiguitat mínima de 3 anys. La participació és gratuïta, però limitada a 50 places (tot i que en funció de la demanda es podria ampliar).