I després

EXTREMODURO I DETALLS DEL FESTIVAL

Compartiu aquesta història

L’anunci de la presència de la banda de rock Extremoduro, el dia 9 d’agost, a l’annex de la zona esportiva de Vilartagues, a Sant Feliu de Guíxols, tal i com anuncien en la seva web com un dels destins de la seva gira d’estiu, ha despertat una gran expectació entre els seguidors de la banda que estan demanant informació sobre la confirmació, la venda d’entrades i el seu preu.
Fins i tot ens havien arribat comentaris de com era possible que es publiqués el concert quan -suposant que era una actuació que s’emmarcaria dins del Festival de la Porta Ferrada-, ja es donava publicitat abans d’obrir les pliques del concurs d’empreses que havia convocat l’Ajuntament per tal de fer l’adjudicació a alguna de les empreses que s’havia presentat.
Per aclarir tots els dubtes preguntàvem al vicealcalde, regidor de Cultura, Festes i responsable del Festival, Pere Albó, les raons d’aquesta publicació i ens va aclarir que aquest concert no forma part del Festival sinó de les activitats de Festa Major i aportava, dirigint-se a aquest tipus de rumors i “xafarderies” que l’empresa de manegament de la banda, precisament, havia quedat exclosa en la edició del 2013, la qual cosa demostra que no hi ha cap mena de connexió entre una cosa i l’altra. I Afegia que s’està negociant amb un altre artista, també per les activitats de Festa Major, que sol omplir el Palau Sant Jordi.
Esvaïts els dubtes, Pere Albó posava èmfasi en les tres empreses que s’havien presentat al concurs per gestionar el Festival i la potència i trajectòria de les mateixes. Aquestes empreses són: Bitó, que ja el va gestionar en l’edició de 2013 i les altres dues el resultat de la unió de l’empresa que ja havia col·laborat amb el Festival com és Project, en aquest cas associada amb El Terrat, i la de Legal Music amb A3 Media.
Fins i tot no descartava que, tot i que una serà la guanyadora, es pogués establir una col.laboració puntual entre l’escollida i les altres dues incorporant alguna de les seves propostes.
En aquestes pliques ja hi haurà la programació del Festival que, segons Albó, el més aviat possible es farà pública per tal de donar-hi publicitat i poder activar la venda d’entrades.

El més llegit

I després