I després

Tancat el Bar Punto per molèsties i aldarulls continuats i, altres, en el punt de mira

Compartiu aquesta història

Fonts de l’Ajuntament i de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, han informat que, finalment, s’ha procedit al tancament del Bar Punto que es trobava a la confluència dels carrers Josep Roura i Múrcia amb el de Castell d’Aro.

Segons aquestes fonts, i també del veïnat, l’esmentat local d’ambient llatí, havia rebut un munt de denúncies i requeriments per aldarulls, tant a l’interior con a l’exterior, molèsties i, fins i tot, redades policials per presumptes delictes contra la salut pública amb identificació i registre a propietaris, treballadors i fins i tot a clients. A la porta s’hi ha col·locat una cadena greixuda amb un cadenat de grans dimensions per tal que no s’hi pugui accedir.

L’alcalde, Joan Alfons Albó, comentava a la nostra emissora que, aquesta, era una acció que feia temps que restava pendent i que, ara, tant el veïnat com els propietaris del local poden dormir tranquils al temps que advertia que dos carrers més avall, en direcció a la plaça Alabric, hi ha un altre local que té els dies comptats per motius semblants.

El batlle va dir que aquests establiments seguiran el camí del locutori que es va clausurar a les Galeries del Mar, que ha millorat la seguretat a la zona i que també s’ha fet el requeriment a la resta d’aquest tipus de locals del municipi abans d’aplicar el que marquen les Ordenances Municipals (prohibició de venda d’aliments i begudes, activitats no tipificades i compliment d’horaris).

El més llegit

I després