I després

Tancament dels parcs de la carretera de Girona per la presència d’orugues de processionària

Actualització: A la 13,00h del migdia d’avui dilluns 14 de febrer, s'han obert tots els parcs que estaven tancats a la zona de Mas Balmanya.A la zona dels parcs, on es van treure les bosses, s'ha mirat de localitzar les orugues però no s'han vist en tot l'àmbit.

Compartiu aquesta història

Actualització: A la 13,00h del migdia d’avui dilluns 14 de febrer, s’han obert tots els parcs que estaven tancats a la zona de Mas Balmanya.A la zona dels parcs, on es van treure les bosses, s’ha mirat de localitzar les orugues però no s’han vist en tot l’àmbit. S’han localitzat també uns nius alts en uns arbres de la zona forestal, més allunyats d’aquesta zona, que s’enretiraran amb l’ajuda del camió cistella de la Brigada Municipal.

——–

(A continuació podeu llegir la notícia original).

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha tancat aquest diumenge el parc habilitat de gossos situat al Mas Balmanya de la carretera de Girona, juntament amb el parc infantil i el parc de salut, per la presencia d’orugues de processionària. La Policia Local va fer les tasques de tancament. Els serveis de Medi Ambient ja havien tret cinc o sis bosses amb oruga el passat dijous, i ahir es va fer el tancament de seguretat per tal que avui dilluns s’acabés de trobar l’origen.

Recordem que l’oruga processionària és potencialment perillosa tant per als gossos com per les persones.

Recentment l’Ajuntament ha tret diferents orugues, al carrer Sicília, a la carretera de Sant Pol, i altres indrets de la ciutat.

El més llegit

I després