I després

Arriba la segona edició del cicle ‘Música i descobertes’ organitzat per l’Escola de Música

L’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols presenta la programació de la segona edició del cicle ‘Música i Descobertes’, que donarà inici el proper divendres 18 de febrer.

Compartiu aquesta història

L’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols presenta la programació de la segona edició del cicle ‘Música i  Descobertes’, que donarà inici el proper divendres 18 de febrer.

El director de l’Escola, Luís González, destaca que ‘repetirem el format d’alternar concerts, música per a menuts i edu música, que varen generar moltes sinèrgies i una rebuda molt positiva per part del públic assistent”.

‘En la present edició la totalitat de les activitats del cicle les realitzen professors del centre o vinculats a l’escola i a la ciutat de Sant Feliu de Guíxols. Volem potenciar el talent i la creativitat de km 0, així com connectar els artistes que participen amb els alumnes, pares, mares i professors del centre’, comenta el director.

Les propostes inclouen:

• Quatre concerts de professors amb interessants propostes personals de diferents estils, des d’un concert solista de flauta a un trio flamenc.
• Tres concerts/tallers adreçats als més menuts, acostant la pràctica i la vivència musical als infants i contribuint al seu desenvolupament artístic i humà.
• Tres activitats ”Edu música”, que són ponències i col·loquis entorn al fet musical, a la seva pedagogia o a la seva història. Estan adreçades no tan sols a alumnes, sinó també a pares, mares, professors, músics, melòmans i aficionats a la música per compartir i ampliar la seva visió sobre la pedagogia musical, la pràctica instrumental o com perdre la por escènica.

Les propostes tindran lloc els divendres a l’auditori de l’Escola de Música en els següents horaris: els concerts i edu música es faran a les 7 de la tarda i els tallers i concerts per a menuts, a les 18.30. Són activitats gratuïtes.

Pel que fa a l’aforament, serà limitat i la mascareta serà obligatòria. No caldrà reservar entrada prèviament i la sala obrirà 15 minuts abans de cada concert.

Consulteu tota a la programació al web de l’Escola de Música fent clic aquí.

El més llegit

I després