L’Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols, que compta amb una llarga trajectòria pedagògica, 18 professors de diferents disciplines i 520 alumnes, durant el curs 2017-18 ofereix “Guíxols Música”, un curs musical d’estiu adreçat a nens i nenes de totes les edats i necessitats, que es realitzarà a l’Escola de Música durant la tercera setmana de Juliol. Una oportunitat única per gaudir de la musica i l’estiu en un entorn privilegiat de la Costa Brava.

L’eix del curs es vertebrarà a partir de l’aprenentatge en grup i la vivència musical a través de recursos tant diversos com la creativitat, la improvisació, la percussió o el soundpainting.

El curs està estructurat en quatre grups, segons edat:

Tallers per a Nadons (0 a 3 anys) i Tallers per a Infants (3 a 5 anys), oferint una experiència musical compartida entre pares i fills on es podrà gaudir d’una activitat musical, una estona d’esmorzar i un microconcert cada dia.

Casal Musical (de 6 a 12 anys), dirigit a nens i nenes amb inquietuds musicals i ganes de passar-s’ho be. El casal inclou 3 tallers musicals, una activitat de lleure a l’entorn d’algun aspecte musical i 30 minuts d’esbarjo.

Curs Musical (+12 anys), adreçat a joves amb ganes d’aprofundir en is creació musical i aprendre nous recursos i eines en is seva vessant més pràctica. Les classes seran tallers específics i dinàmics que tractaran temes molt variats com: les tècniques d’estudi de gravació, tablet music o el teatre musical.

Contacte:
Escola de Música
C/ Capmany, 23-25
Sant Feliu de Guíxols
Telèfon: 972 82 13 93
Correu: escolamusica@guixols.cat