I després

3 NOTÍCIES, 3 IMATGES DE LA COSTA BRAVA

Compartiu aquesta història

AQUEST CAP DE SETMANA EL FESTIVAL FAMILIAR XALARO A PD’A
Una triple proposta amb l’espectacle de titelles Kumulunimbu, l’emissió en directe d’Islàndia de RAC1 i el concert del quartet vocal The Hanfris Quartet enceta, a partir de les sis de la tarda, el 5è Festival Xalaro de Platja d’Aro que s’allarga i per primera vegada comença divendres. Segons informa el diari El Punt Avui, durant tres dies la vila ofereix un festival dedicat al públic familiar amb una programació formada per divuit espectacles de música, clown, mim, titelles, animació de carrer… I com a novetat l’estrena de la gimcana On és en Xalarí?, en la qual, amb l’ajuda d’un plànol, caldrà trobar la mascota del turisme familiar del municipi en una dotzena de petites plaques instal·lades en els punts més emblemàtics de Platja d’Aro. Gossos,The Hanfris Quartet,Guillem Albà i La Marabunta, La Tresca i la Verdesca, Cia. La Bleda o Quico el Cèlio, el Noi el Mut de Ferreries actuen aquest any el festival, que es reparteix en cinc espais del passeig marítim, que prenen el nom d’elements marins, i la plaça Major (www.xalaro.cat).

 

DIUMENGE EL CIRC S’APODERA DELS CARRERS DE CALONGE
La tercera edició del CIRCavila tornarà a omplir d’aficionats al circ aquest diumenge els carrers del nucli antic de Calonge. Segons informa el diari El Punt Avui, la programació d’aquest any proposa dos tallers, tres espectacles, una cercavila amb batucada, botifarrada popular i la possibilitat de maquillar-se com els artistes circenses. De tots ells, destaca especialment l’espectacle de cloenda, Vincles, a càrrec de la companyia Circ Bover, de Mallorca. Es tracta d’una producció especial de la banda per celebrar la seva primera dècada, una proposta de circ contemporani amb gran qualitat artística i tècnica extrema (a les vuit del vespre als jardins del castell). Durant tot el dia també hi haurà parades de productes artesans relacionats amb el món del circ i dels infants pels carrers del centre. Totes les activitats són gratuïtes menys els maquillatges (www.calonge.cat).

 

EL PALAMOSÍ ADEL MECHAAL, MILLOR ATLETA CATALÀ D’ATLETISME 2017
La Federació Catalana d’Atletisme va celebrar ahir la seva 27a Diada de l’Atletisme Català, en què es van lliurar els premis als millors atletes catalans del 2017. Segons informa el diari El Punt Avui, l’acte es va fer a la sala d’actes de l’Edifici Docent del Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat, i es va distingir el palamosí Adel Mechaal i la banyolina Esther Guerrero, els dos del New Balance, en la categoria absoluta.

 

El més llegit

I després