I després

TALLERS AL CENTRE EXCURSIONISTA MONTCLAR

Compartiu aquesta història

La secció Espectacles del Centre Excursionista Montclar que centra la seva activitat a promoure les arts escèniques en el centre, proposa els tallers de teatre, el taller de manualitats i de teles acrobàtiques pel curs 2013-14.
L’Aula de teatre que va iniciar els tallers de teatre el curs 2012-13, aquest any continua l’oferta de tallers infantil, juvenil i d’adult i incorpora el taller d’expressió corporal dirigit a nens i nenes de 4 i 5 anys. A l’aula es treballaran els conceptes bàsics del teatre (veu, expressió corporal, dicció i interpretació) d’una manera lúdica i divertida, partint del joc i la improvisació. Al final del curs es realitzarà una mostra del treball realitzat, oberta al públic, al teatre del CEM. Com a novetat, la secció Espectacles del C.E.M obre l’Espai de creació, espai destinat a la producció artística, i que enguany inicia la seva activitat organitzant el taller de manualitats infantil per a nens i nenes de 6 a 12 anys. Aquest taller centra la seva activitat en treballs manuals aplicats a les arts escèniques. Els nens i nenes podran potenciar i estimular la seva creativitat a través de l’experimentació de diferents materials i tècniques, i construir elements vinculats al món del teatre; màscares, titelles, escenografia, objectes animats, etc.
El taller de teles acrobàtiques, disciplina del Circ que es fa amb una tela que aguanta el pes i les caigudes, es realitzarà en la sala de teatre que ateses les seves característiques d’amplitud i alçada la converteixen en l’espai ideal per portar aquesta activitat a terme.
Podeu formalitzar les vostres inscripcions:
A L’AULA DE TEATRE, els dies 24, 25 i 27 de setembre de 18 a 20h al Centre Excursionista Montclar (C/ Capmany nº100). Per qualsevol dubte podeu trucar al 652 809 088 (Geòrgia) o enviar un email a georgiabonetti@yahoo.com
A l’ESPAI DE CREACIÓ, els dies 24 i 26 de setembre 2013 de 18 a 20h al Centre Excursionista Montclar (C/ Capmany nº100). Per qualsevol dubte podeu trucar al 626741126 (Begoña)/ 637400703 (Laia) o enviar un email a teatremontclar@gmail.com.
Per inscriure’s al taller de teles acrobàtiques cal trucar al 619 874 510 (Xènia)
Per més informació dels tallers i de totes les activitats del Centre Excursionista a cemontclar.cat.

El més llegit

I després