I després

ESCOLARS I COMERÇOS AMB EL THYSSEN

Compartiu aquesta història

Ja s’han traspassat amb escreix els 25.000 visitants de la mostra Sisley-KandinskyHopper. Col·lecció Carmen Thyssen que es va obrir el 14 de juliol al palau de l’Abat, al monestir de Sant Feliu de Guíxols.
L’Espai Carmen Thyssen ja ha començat des de fa uns diez la segona tanda d’activitats didàctiques amb les visites dels alumnes de secundària. Aquesta tardor, és previst que més d’un miler d’alumnes de centres gironins visitin l’exposició ‘Sisley-Kandinsky-Hopper’. Col·lecció Carmen Thyssen’. Al juliol van ser més d’un centenar de nenes i nens de primària els que van veure la mostra. Com a novetat, i perquè nois i noies puguin compartir l’experiència, presentant una entrada de ‘visita escolar’ s’obtenen dues entrades a preu reduït + una entrada infantil gratuïta.
D’altra banda, l’acord de col·laboració entre l’Espai Carmen Thyssen i l’Associació de Comerciants de la ciutat ha estat molt ben rebut i, en un futur, s’espera l’augment d’establiments patrocinadors.
Per a ells, s’ha creat un espai específic a la web www.espaicarmenthyssen.com, un portal en cinc idiomes, el rus entre d’altres.
Òptica Look, Modes Kima, Calçats 44, Hibiscus, El Blauet, Perruqueria Neus Paton, Boutique Elio’s, Monestir Màgic, Joieria Pla i el Mercat Municipal són els primers adherits a la campanya ‘Comerç Amic’ i tenen un vinil identificatiu amb la imatge de l’exposició.

El més llegit

I després