CURS DE GUIÓ CINEMATOGRÀFIC A SFG

Una productora formada per dos veïns de Sant Feliu de Guíxols anomenada Elegance Filmmaking organitza per al proper 19 d’octubre, a la Biblioteca Pública Octavi Viader, un curs de guió cinematogràfic. Es tracta de 6 sessions de 3 hores cadascuna que es realitzarà els dissabtes de 10 a 13h i que finalitzarà el 30 de novembre amb 23 places disponibles i un preu de 90 €
En aquest curs podreu aprendre com transformar una idea en un guió cinematogràfic. Es pot conèixer totes les peces que componen l’estructura d’un guió de cinema i com s’escriu tot de manera adequada.
Podeu descobrir que tota història funciona quan està ben armada des de la base, els personatges són sòlids i cada seqüència compleix la seva funció sense estridències. Un bon guió sempre ha de generar preguntes i aclarir respostes.
El curs consta d’una sessió setmanal amb continguts teòrics, anàlisis de llargmetratges i pràctiques d’escriptura.
L’objectiu és familiaritzar-se amb els conceptes i el sistema d’escriptura professional del guió, aconseguir pràctica i facilitat en l’escriptura del guió i les seves fases prèvies o apropar coneixements des de les anàlisis de pel·lícules.
Quant a la metodologia, s’acosten els conceptes bàsics, format i estructura de guió a partir de la teoria, visionat d’una pel·lícula i posterior anàlisi de la mateixa amb la finalitat de desglossar l’estructura del guió, visionat de fragments de pel·lícules i posterior anàlisi amb la finalitat d’aprendre a identificar els punts clau de l’estructura i les seves variants a més de practiques d’escriptura de guió i correccions.
Per inscriure’t en el curs, cal omplir el formulari (fins a 20 dies abans de l’inici del curs) que trobareu en aquesta  a l’adreça (http://www.elegancefilmmaking.com/academia/curso-de-guion) i rebreu un correu electrònic de confirmació amb les bases per fer efectiva la matrícula.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació