I després

CURS DE GUIÓ CINEMATOGRÀFIC A SFG

Compartiu aquesta història

Una productora formada per dos veïns de Sant Feliu de Guíxols anomenada Elegance Filmmaking organitza per al proper 19 d’octubre, a la Biblioteca Pública Octavi Viader, un curs de guió cinematogràfic. Es tracta de 6 sessions de 3 hores cadascuna que es realitzarà els dissabtes de 10 a 13h i que finalitzarà el 30 de novembre amb 23 places disponibles i un preu de 90 €
En aquest curs podreu aprendre com transformar una idea en un guió cinematogràfic. Es pot conèixer totes les peces que componen l’estructura d’un guió de cinema i com s’escriu tot de manera adequada.
Podeu descobrir que tota història funciona quan està ben armada des de la base, els personatges són sòlids i cada seqüència compleix la seva funció sense estridències. Un bon guió sempre ha de generar preguntes i aclarir respostes.
El curs consta d’una sessió setmanal amb continguts teòrics, anàlisis de llargmetratges i pràctiques d’escriptura.
L’objectiu és familiaritzar-se amb els conceptes i el sistema d’escriptura professional del guió, aconseguir pràctica i facilitat en l’escriptura del guió i les seves fases prèvies o apropar coneixements des de les anàlisis de pel·lícules.
Quant a la metodologia, s’acosten els conceptes bàsics, format i estructura de guió a partir de la teoria, visionat d’una pel·lícula i posterior anàlisi de la mateixa amb la finalitat de desglossar l’estructura del guió, visionat de fragments de pel·lícules i posterior anàlisi amb la finalitat d’aprendre a identificar els punts clau de l’estructura i les seves variants a més de practiques d’escriptura de guió i correccions.
Per inscriure’t en el curs, cal omplir el formulari (fins a 20 dies abans de l’inici del curs) que trobareu en aquesta a l’adreça (http://www.elegancefilmmaking.com/academia/curso-de-guion) i rebreu un correu electrònic de confirmació amb les bases per fer efectiva la matrícula.

El més llegit

I després