I després

L’ESCOLA DE FUTBOL SANT FELIU 2013-14

Compartiu aquesta història

L’Escola de Futbol Sant Feliu comença oficialment aquest cap de setmana la temporada 2013-2014 i ho fa amb un increment notable de jugadors –prop de 80— que ha comportat que també augmenti el nombre d’equips en 4 més –un Cadet, un Aleví i dos Benjamins. El nombre final de jugadors inscrits per aquesta nova temporada es preveu que estigui al voltant dels 280.
El club ha apostat decididament per un model en què qualsevol nen/a que vulgui jugar a futbol ho pugui fer a l’Escola, independentment del seu nivell futbolístic, fent prevaldre per sobre de tot els valors esportius, l’esforç, el comportament i la formació. En les categories dels més petits és on més s’incidirà en aquests aspectes i, a mida que les categories vagin augmentant amb l’edat, s’anirà incorporant el valor competitiu als equips.
Per encapçalar aquest nou projecte esportiu de l’Escola hi ha hagut el relleu en la Coordinació Tècnica. A partir d’aquesta temporada, la direcció esportiva en el futbol 11, d’Infantils a Juvenils, anirà a càrrec de Gerard Llandrich, que substitueix Francesc Guitart. En futbol 7, d’Escoleta fins a Alevins, el nou coordinador és Dani Murcia en substitució de Vicente Sarabia. Els dos nous coordinadors, llicenciats en CAFE (Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport), seran els encarregats d’aplicar sobre el terreny el nou model i de donar l’impuls quantitatiu i qualitatiu a l’entitat en l’aspecte esportiu.
Enguany, l’Escola ha apostat pel futbol femení amb la creació del nou equip Sénior Femení. Amb això, el club serà la representació de la sub-comarca de la Vall d’Aro a les competicions de la demarcació de Girona. Aquesta nova aposta serveix per obrir les portes a noves incorporacions de nenes i joves que vulguin practicar l’esport del futbol a Sant Feliu.
Al camp municipal de Vilartagues, l’Escola ha remodelat l’espai destinat al material esportiu invertint en la construcció de nous armaris per als estris d’entrenament i partits, així com també ha adquirit una màquina destinada al treball muscular dels jugadors per a la prevenció de possibles lesions. Amb la col·laboració de l’Ajuntament, s’ha transformat una part de l’edifici dels vestidors en una sala per als tècnics destinada a reunions, formació teòrica i a la visualització de vídeos per als equips de l’Escola.

El més llegit

I després