I després

TALLER FORMATIU GRATUÏT D’APARADORISME

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, conjuntament amb el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu, convida a participar en el curs formatiu: “Fes brillar el teu comerç per Nadal”

Aquesta curs formatiu té una durada de 4 hores el proper dilluns 6 de novembre, i el seu objectiu és aprendre tècniques per millorar l’aparador de l’establiment comercial, per realitzar una paqueteria més divertida i nadalenca i fer l’interior de la botiga un espai amb una exposició de producte molt atractiu.

El taller es portarà a terme a l’ aula de formació de Guíxols Desenvolupament (C/ Dels enamorats 65-99, 1er pis de l’estació d’autobusos) de les 10 a les 14 hores el dilluns 6 de novembre, a càrrec de la senyora Bibiana Becerra, de Focalizza.

Aquesta sessió és gratuïta, les places són limitades i cal confirmar l’assistència al curs abans del dia 3 de novembre.

Les persones interessades en participar aquesta formació han de realitzar la seva inscripció a la web de Formació en Xarxa de la Diputació de Girona o a l’apartat de formació de la web del SAE. (http://sae.guixols.cat/ )

Per més informació cal contactar amb l’Àrea de Promoció econòmica i Ocupació al telèfon 972 32 70 33 o via correu electrònic a sae@guixols.cat

El més llegit

I després