I després

NOVA GESPA ARTIFICIAL PEL CAMP DE VILARTAGUES

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana han començat els treballs de canvi de la gespa del camp de futbol de Vilartagues, en el qual ja no s’hi celebraven partits pel desgast i el mal estat que presentava, malgrat que s’hi havien fet algunes reparacions puntuals.

Després de la unió de tots els clubs ganxons la temporada passada, les diverses competicions s’estan disputant en el camp Josep Sunyer i Arxer, a Mascanada.

L’empresa contractada és Mondo Ibérica S.A. que va guanyar el concurs per un import de 136.694 euros (I.V.A. inclòs), amb una rebaixa de gairebé 40.000 euros del preu de sortida, que realitzarà els treballs durant sis setmanes, on enretirarà la gespa actual, instal·larà una base de làtex en comptes de l’actual que és de poliuretà, tal com s’exigia en el plec de condicions, actuació en la qual hi invertirà un període de sis setmanes.

Els materials que s’utilitzen són d’última generació i milloraran ostensiblement les condicions per a la pràctica del futbol en aquest recinte. El termini de garantia que s’estableix és de 60 mesos (5 anys).

Per a aquestes instal·lacions també s’està estudiant la possibilitat d’enderrocar de la grada actual i la construcció d’una de nova que abasti tot el lateral, a l’interior de la qual albergarà vestidors, gimnàs i altres dependències per als clubs, construcció que, alhora, compartirà l’estructura amb unes altres grades previstes a la banda del Guíxols Arena, a l’alçada de les pistes de bàsquet.

El més llegit

I després