I després

NOUS PUNTS DE CÀRREGA DE VEHICLES ELÈCTRICS

Compartiu aquesta història

Sant Feliu podria disposar pels volts de Nadal amb els primers punts de càrrega de vehicles elèctrics, els dos primers de caràcter públic que l’Ajuntament ha previst en el municipi fins que hi hagi la possibilitat d’augmentar-ne el nombre en punts estratègics i accessibles.

Un dels punts s’instal·larà en l’àmbit de l’aparcament annex a l’estació d’autobusos, a La Corxera, i un altre al de l’aparcament de la zona comercial dels supermercats, a la zona de Vilartagues, davant de la benzinera BP.

Ho avançava el regidor de Medi Ambient, Salvador Calabuig a la nostra emissora, declarant que “amb aquest punts, els propietaris de vehicles elèctrics podran venir a Sant Feliu tranquil·lament, ja que fins ara no ho podien fer atesa la possibilitat de quedar-se sense càrrega i també es pot incentivar l’adquisició de vehicles elèctrics entre la ciutadania de Sant Feliu”.

Quant als costos, comentava que “teníem un pressupost inicial de 30.000 euros, que han anat a la baixa i ens costa 20.000 euros i, a més, tenim una subvenció de 3.000 euros de la Diputació de Girona i una altra de 10.000 euros de la Generalitat i, per tant, ens costaran una tercera part del que teníem previst en un primer moment.”

El més llegit

I després