I després

INVERSIÓ DE 174.887 € EN ASFALTAT I VORERES

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols inverteix 174.887 euros (I.V.A. inclòs) en asfaltat de carrers (59.425 €) i reparació i construcció de voreres (115.462 €) per afrontar diversos arranjaments a la via pública de la ciutat que, segons el regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, són els que els tècnics de la seva àrea consideren que requereixen una actuació preferent atès el seu estat, malgrat que “la llista és molt llarga”.

Quant a les voreres, s’actuarà al carrer Buenos Aires, a la zona del Molí de les Forques, en un tram d’uns 90 m², a l’Avinguda Jaume I de la zona de Sant Pol, on els arbres han aixecat els panots, i un tram més de dels 1.900 m² de voreres inacabades de la Volta de l’Ametller, per on hi passen moltes persones en la connexió de dos trams del de ronda, a la zona de la cala i Les Balelles.

En l’asfaltat s’afronta un tram del carrer Hernán Cortés i el carreró, en una superfície de 2.100 m², la carretera de la Volta de l’Ametller, on s’arranjarà el paviment de la calçada afectat per les arrels, en una superfície aproximada de 1.000 m², la formació d’elements de seguretat (ressalts) aconsellats per l’Àrea de Vialitat al carrer València cantonada Saragossa i a l’Avinguda de Catalunya a la zona del Guíxols Arena.

Precisament en aquest punt s’hi farà una important actuació que anirà des de la rotonda del carrer Canigó fins la Ronda Nord, que consistirà en l’asfaltat d’uns 1.800 m², 50 ml de vorada i 120 ml de rigola blanca.

L’Ajuntament té el propòsit d’arribar a un acord amb l’empresa adjudicatària (Mirfer), renunciat a la baixa realitzada per l’empresa a canvi de més asfaltat, que revertiria en benefici del carrer Tarragona, en el tram que va des de l’Avinguda de Catalunya fins l’Avinguda de Saragossa.

El més llegit

I després