I després

MOR ATROPELLADA UNA DONA A SANT FELIU

Compartiu aquesta història

Una dona de 77 anys va perdre la vida ahir a la tarda a l’alçada del giratori del carrer Rufo de Sant Feliu de Guíxols, a la confluència amb les avingudes de Canàries i Balears, quan un camió la va envestir.

Segons testimonis, els Bombers la varen extreure de la part inferior del vehicle mentre Policia Local i Mossos d’Esquadra acotaven la zona, on s’hi varen concentrar dotzenes de curiosos que intentaven saber què havia succeït i qui era la persona accidentada.

Aquest sector suporta un gran volum de trànsit d’anada i vinguda de Vilartagues cap a la zona baixa i, també, en direcció d’anada cap a Burg de Peage de sortida cap a Platja d’Aro i de tornada per la Ronda Joan Casas.

Un cop rescatada pels Bombers els equips d’emergències mèdiques varen intentar reanimar a la víctima sense aconseguir recuperar-la, al temps que es feia l’atestat al conductor que, segons les nostres fonts no va detectar el pas de la dona i que en els controls que se li varen practicar va donar negatiu.

Aquest punt és un dels més transitats de la ciutat, ja que aquesta artèria fa les funcions de ronda del mig, que enllaça la carretera de Palamós amb el carrer Canigó.

El més llegit

I després