I després

L’ALÀBRIGA HOTEL TANCA TEMPORALMENT

Compartiu aquesta història

El departament de comunicació de l’Alàbriga Hotel & Home Suites ha comunicat que l’hotel de luxe de Sant Pol tancarà les portes fins el mes de març. La nota diu textualment:

“Després d’un estiu esplèndid, l’Alàbriga Hotel & Home Suites aprofitarà aprofitarà els mesos de temporada baixa a la Costa Brava per tancar les seves portes, amb l’objectiu de realitzar les reformes necessàries per aconseguir arribar a l’excel·lència, la seva premissa i meta des del començament. Des de novembre fins a finals de març (coincidint amb Setmana Santa), es faran una sèrie d’obres de millora dels espais per aconseguir la perfecció fins al més mínim detall. Alàbriga Hotel es manté fidel a la seva aposta d’inici: ser un hotel pels 365 dies de l’any, sempre amb alguna cosa que oferir, alguna cosa que celebrar i alguna cosa que explicar. No obstant això, per a això necessita arribar a ser òptim en tots els sentits, la qual cosa aconseguirà després d’aquest període de pausa.

Una vegada passat aquest temps de tancament, l’hotel tornarà renovat, reinventat i millorat al màxim nivell d’excel·lència. Alàbriga Hotel & Home Suites reobrirà amb més energia que mai per encarar la nova temporada i oferir als seus hostes el complet projecte emocional que ha volgut des del principi, unint cultura, gastronomia, disseny i benestar en un sol concepte”.

El més llegit

I després