S’acosta  la diada de Tots Sants, que se celebra el proper dimecres 1 de novembre, i ja s’anuncien les misses de difunts als cementiris de la subcomarca que són els següents:
1 de novembre, a les 12:00h. a Castell-Platja d’Aro
2 de novembre, a les 10:00h. a Sant Feliu de Guíxols
2 de novembre, a les 11:00h. a Santa Cristina d’Aro
Es recorda que l’horari d’obertura del cementiri de Sant Feliu de Guíxols és de  9:00h a 18:00h.

CONSTRUCCIÓ DE NOUS COLUMBARIS

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha adjudicat el contracte d’obres per a la construcció de 65 nous columbaris al cementiri de Sant Feliu a l’empresa Folch S.A. al preu de 34.437 euros més I.V.A. treballs que tindran una durada de dos mesos.

Els columbaris es diferencien dels nínxols en què són més petits i acullen les urnes amb les cendres dels difunts que han estat incinerats.

Al cementiri de Sant Feliu n’hi ha 14 d’obra, amb una capacitat de fins a 5 urnes i estan tots ocupats. Posteriorment, se’n varen instal·lar 52 de murals, en una paret lateral dels d’una filera dels nínxols estàndards, dels quals en queden 20 de lliures, però hi ha la demanda dels d’obra que, a més disposar de la capacitat, poden comptar albergar una làpida de marbre més gran que els murals.

La demanda d’incineracions ha anat en augment en els darrers anys i cal disposar de més columbaris per atendre les demandes en el futur. Després de la construcció dels nous, es comptarà amb un total de 131 unitats entre els d’obra i els murals.