TALLER DE LECTURA AMB GOSSOS A LA BIBLIOTECA

La biblioteca de Sant Feliu de Guíxols ha programat un taller de lectura amb gossos per a aquest dissabte (15 d’octubre) i pel proper (22 d’octubre). Es tracta d’una proposta dirigida als nens i nenes de 6 a 12 anys que llegeixen una estona acompanyats de dos gossos ensinistrats per l’ATAGI (Associació de Teràpia amb Animals de Girona).

En cada sessió hi participa un gos de teràpia amb el seu guia i dos nens o nenes d’edat similar. Durant 15 minuts els gossos i nens es converteixen en un magnífic tàndem, creant entre ells un clima de confiança i desig mutu per estar junts. Aquest ambient tan acollidor, relaxat i estimulant fa que els nens es desinhibeixin, perdin la vergonya, els nervis desapareixen i el millor de tot, com que ningú els jutja i el gos sempre està disposat a col·laborar, propicia l’escenari idoni per a l’aprenentatge i desenvolupament dels hàbits de lectura.

A la primera sessió prevista per aquest dissabte a les 12 del migdia a Sant Feliu s’hi ha apuntat 10 infants que treballaran la lectura amb dues gosses (la Zoe i la Gina). Per a qualsevol informació sobre el taller us podeu adreçar a la biblioteca o bé trucar al telèfon 972 32 40 57.

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació