I després

14 NOTÍCIES + 14 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

RENOVACIÓ I OBERTURA DEL PUNT JOVE DE SANT FELIU
Des del passat 3 d’octubre, torna a estar plenament operatiu el Punt Jove amb la incorporació d’una nova dinamitzadora, nous recursos i un important projecte, segons anunciava el regidor de Joventut, David Oliveras.
Oliveras declarava que els i les joves a partir de 1r d’ESO hi poden trobar un espai a través del qual es dóna resposta a les seves inquietuds, després del treball de camp realitzat durant dos mesos en carrers, places i equipaments per tal de copsar les demandes i necessitats dels joves, prospecció que està donant molt bons resultats i que continuarà en els pròxims mesos.

500-punt-jove

 

RECONEIXEMENT A JULIÀ CASTELLÓ EN LES MOSQUES DE LA INFORMACIÓ
El periodista guixolenc Julià Castelló, rebrà una Mosca per la seva trajectòria pofessional el dijous, 20 d’octubre, en decurs de l’acte de lliurament de les Mosques de la Informació 2016 que se celebrarà a la Casa Solterra de Girona, organitzat per la Junta de Girona del Col.legi de Periodistes de Catalunya.
Entre els guardonats també destaquen Isaki lacuesta i Isa Campo per la seva destacada trajectòria cinematogràfica.
El periodista guixolenc, actualment jubilat, forma part de diversos col.lectius de la ciutat i és un dels integrants de la plataforma Guíxols des del carrer, on va figurar en el número dos de la candidatura en les passades eleccions municipals.

500-julia

 

L’AJUNTAMENT FA FRONT A PART DEL DÈFICIT DE LA PISCINA
En el darrer Ple Municipal Ordinari, amb els vots favorables dels tres grups que conformen l’equip de govern a més dels de CiU, les abstencions de la CUP i de GDC i el vot negatiu de MES, es va aprovar a l’empresa concessionària la quantitat de 55.750 pel dèficit dels exercicis 2013 i 2013. Es va arribar a l’acord de fer efectiva aquesta quantitat malgrat que l’empresa feia una demanda de 85.428 euros.
El Diari de Girona oferia un article ampliant la informació: http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2016/10/07/sant-feliu-pagara-55750-euros/808095.html

500-piscina

 

TALLER D’HAVANERES A L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA
El compositor, guitarrista i cantant d’havaneres, Josep Bergadà (La vella Lola), professor de l’Escola Municipal de Música de Sant Feliu, impartirà i coordinarà un Taller d’Havaneres a través del qual es pot descobrir aquest món, no només com a ritme i cançó, sinó com a concepte i estil musical en el context del cant de taverna, les diferents formacions i maneres d’entendre aquest gènere.
També es dóna l’oportunitat de conèixer el repertori i aprendre a cantar-lo amb l’acompanyament de guitarra o bé participant-hi amb qualsevol altre instrument.
S’impartirà els dijous de 17:00h a 17:45h a l’Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols (Carrer Capmany, 23-25).

500-bergada

 

TROBADA A SFG AMB EL CONSELLER D´EMPRESA I CONEIXEMENT
El conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget, acompanyat dels presidents de las Cambres de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, Joan Puig i de Palamós, Xavier Rivera, farà aquest dijous al migdia una trobada amb empresaris de les poblacions adscrites a les cambres de Sant Feliu i Palamós.

500-baiget

 

PROJECCIÓ SOBRE CORRIDES A LA PLAÇA DE TOROS DE SANT FELIU
L’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols ha programat per aquest divendres, 14 d’octubre a les 22:00 h., la projecció de la pel·lícula “Ritual” d’Alfons Hereu, que serà presentada pel propi autor al Casino Guixolenc.
“Ritual” és un film que no està ni a favor ni en contra de les corrides de toros,només intenta mostrar tot el ritual que hi ha abans,durant i després d’una cursa.
Fou filmada a la plaça de toros de Sant Feliu el 1983 ja és avui,només, un document històric que s’ha recuperat a partir de la notícia apareguda avui al Diari de Girona del 33è aniversari d’un pel·lícula local http://www.diaridegirona.cat/cultura/2016/10/12/celebren-sant-feliu-guixols-33/808843.html

500-toros

 

MIGAS I HAVANERES A LA FESTA DE TARDOR DE VILARTAGUES
Dimecres es va celebrar la Festa de Tardor a la plaça Salvador i al Centre Cívic organitzada per l’Associació de Veïns de Vilartagues que, malgrat l’aparició de la pluja es va poder celebrar.
Al migdia el menjar de” migas”, al preu de 3 euros, que es va poder celebrar a l’aire lliure amb una destacada assistència i, havent dinat, la cantada d’havaneres a càrrec del grup La Taverna que es va portar a terme a l’interior del Centre Cívic mentre a l’exterior es complien les previsions i es posava a ploure.

500-vilartagues

 

APLEC DE LA VERGE DEL BON VIATGE EN DOS ESCENARIS
El dimecres 12 d’octubre l’Associació d’Amics de l’Ermita i Paratge de Sant Elm organitza el 44è Aplec de la Verge del Bon Viatge que es va haver de dividir en dos espais per evitar el ruixat que s’anunciava per la tarda.
La primera part amb la missa amb la Coral del Monestir, l’exposició d’en Joan Ferrer, les sardanes amb la Vila de La Jonquera i l’arrossada es varen poder celebrar a Sant Elm.
La segona part es va celebrar al cobert del col.legi l’Estació que l’organització ja va deixar a punt pel més que possible trasllat, fent les postres, el cafè, la quina i el ball, a càrrec d’Albert Martínez, a sopluig dins d’un bon ambient.

500-aplec

 

JOAQUIM CLARÀ ES VA INCORPORAR AL PLE DE SANT FELIU
Joaquim Clarà es va incorporar al Ple Municipal en substitució d’Emili Vilert (CiU), que va renunciar al seu càrrec de regidor fa dos mesos i mig.
Tal i com ha fet en les darreres legislatures, va prometre davant de la constitució “per imperatiu legal i perquè m’obliga la llei del país veí” i va afegir que tenia l’esperança “que els propers regidors que hagin de fer la prometença o el jurament, ho facin ja tenint la república catalana en marxa”.

500-quimet

 

TERCER MICROESPAI D’OCTUBRE DE CREU ROJA A RSF
Publiquem la transcripció del contingut del tercer guió del mes d’octubre del microespai del qual Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro disposa a Ràdio Sant Feliu que s’emet els dissabtes a les 9:30 h. en el qual ha intervingut una de les seves integrants, Marta Costa, locutant el següent text

500-cr

 

SORTIDA DEL C.E.MONTCLAR AL PUIG NEULÓS
El diumenge, 23 d’octubre el Centre Excursionista Montclar ha organitzat una ruta pel Puig Neulós amb sortida de Sant Feliu a les 7:30h. de l’estació d’autobusos i arribada a les 20:00h. Cal portar: Esmorzar, dinar, aigua, calçat adequat, capelina i frontal.
Tots els participants han de tenir una assegurança de muntanya. El centre no es fa responsable dels accidents que pugui sofrir una persona que assisteixi a la sortida sense federar.
La sortida té un cost de 15 € i cal confirmar abans del 18 d’octubre realitzant una transferència al compte: 2100 8104 2523 0005 5802 o bé en metàl·lic al local al carrer Capmany, 100 els dilluns de 18-20h. Més informació al telèfon 661 253 273 o bé al correu c.e.montclar@gmail.com

PIC02915.JPG

 

CONCERTS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
– Divendres 14 d’octubre, 21:00 h. : RAY BROWN (New York, folk) & The MISSING LECH (St Joan de Vilatorrada, anti-folk).
– Dissabte 15 d’octubre, 21:00 h. : dbh (Manchester, UK. guitarra acústica instrumental).

500-missing

 

PRÒXIMS CONCERTS AL BAR LA GOLETA
-Dissabte 15 d’Octubre – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert Metal amb KARN D’OLLA 25è Aniversari (Trash Burro / El Penedès) +PHRYMERIAL (Deathcore / Blanes) + BLOODHORN “Ex-Doomination” (Extreme Metal / St. Hilari).

500-karn

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA

Dissabte, 15 d’octubre
Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
09,45 h. Prebenjamí B – Costa Brava
11,00 h. Aleví A – Llagostera
12,30 h. Cadet B – Bisbalenc
15,15 h. Infantil C – Cassà
17,00 h. Futbol empreses, La Pansa- Veterans Arbucies

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Infantil Femení – Vilafant
10,30 h. Mini Femení – Palamós
10,30 h. Infantil Masculí B – Celrà
10,30 h. Premini Masculí A – Montessori
16,00 h. Cadet Femení – Palafolls

Diumenge, 16 d’octubre
Camp de Futbol “Josep Suñer”
17,00 h. AD Guíxols A – Can Gibert

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00 h. Aleví B – Unió
12,30 h. Infantil A – Bons Aires

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
12,00 h. Junior Femení – Montessori

500-esports

El més llegit

I després