I després

Taller de defensa personal a càrrec de Fabià Bataller organitzat pel SIAD Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols se suma un any més a la jornada reivindicativa del 25 de Novembre. Des del SIAD, el Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones, s’organitza el proper dimarts 22 de novembre de 15 h a 17 h al Centre Cívic Vilartagues un taller de defensa personal a càrrec de Fabià Bataller, Mosso d’Esquadra, mestre d’Arts Marcials i instructor expert en el Sistema d’Autoprotecció Integral Femenina (SAIF).

Fa 14 anys que en Fabià va iniciar el voluntariat amb el SIAD de les comarques de Girona. Segons explica “l’objectiu d’aquests tallers és empoderar a la dona, que mentre l’estan agredint i ella es troba esperant auxili, sàpiga com protegir-se i poder fugir”.

 

Durant l’activitat s’ensenyaran eines que ajuden a prendre una decisió davant de qualsevol agressió.
La inscripció és imprescindible fins el 20 de novembre a igualtat activitats@guixols.cat, 972 82 01 01 o presencialment al SIAD o al Centre Cívic Vilartagues.
Durant l’activitat es disposarà de servei de canguratge en la modalitat presencial al mateix Centre Cívic durant la xerrada, si teniu interès cal que ho detalleu en el formulari.
Full inscripció activitat.

El més llegit

I després