I després

Unes 400 persones gaudeixen de la conferència d’Emilió Duró al teatre

Compartiu aquesta història

Una hora abans de l’inici de la xerrada ja hi havia cua a les portes del teatre municipal per escoltar al consultor, professor i empresari català Emilio Duró en el marc de les jornades “Ocupades” organitzades per l’àrea de Desenvolupament econòmic de l’Ajuntament.

La trobada volia explicar la necessitat de millorar l’actitud de les persones davant la vida.

Duró explica que, objectivament, mai abans s’havia viscut tan bé com ara, però així i tot la gent està sempre trista i preocupada. Segons el conferenciant la gent que triomfa a la vida és la que té una actitud positiva.

 

Durant prop de 2 hores, Duró va anar desenvolupant diferents reflexions i idees entorn a la necessitat de reeducar la ment per no fixar-se sempre en les coses dolentes i en preveure escenaris futuribles negatius.

El conferenciant creu que estem preparats per sobreviure, però, ara que aconseguim viure fins uns 100 anys, el problema és omplir de vida aquests anys.

 

 

Duró afirma que una actitud positiva davant la vida et fa ser molt més rendible i crea un ambient més agradable tant a la feina com en l’àmbit personal.

La d’ahir va ser la segona jornada del cicle Ocupades que encara preveu 3 activitats més aquest novembre.

Aquest dijous es preveu un taller dinàmic per tractar les emocions que bloquegen el nostre futur, amb Francesc Quílez, i ja la setmana vinent hi ha previst la xerrada “L’economia de l’experiència; vals el que fas sentir” i un taller d’orientació laboral en grup.

Trobareu més informació del cicle Ocupades al web guixols.cat

El més llegit

I després