I després

6 detinguts d’una banda de narcotraficants a Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

La Policia Nacional conjuntament amb els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols han desarticulat una banda de narcotraficants de cultiu de marihuana a Sant Feliu de Guíxols.
Han arrestat els sis màxims responsables, tres homes i tres dones d’origen hondureny i de la República Dominicana.

L’operació es va portar a terme a principis del mes d’octubre, concretament en dos domicilis del carrer Santa Magdalena, que estaven connectats entre sí pel garatge. La plantació de marihuana interior funcionava a ple rendiment. En una altra zona de la planta baixa, també hi van trobar les restes d’un cultiu.

Ho explica el Sotsinspector de la Policia Local de Sant Feliu, Adrià Rodríguez.

 

 

En total durant l’escorcoll han localitzat 157 plantes de marihuana, 12 quilos de cabdells de marihuana envasats al buit, 509 grams de cocaïna i
25 caixes de “ciclofilina” (substància emprada per al tall estupefaent). També han intervingut 3.500 euros i 400 dòlars en efectiu, així com diversos estris i material necessari per a la plantació i elaboració de les dosis estupefaents.

Durant l’operació policial també han desmantellat un laboratori preparat i equipat dels aparells necessaris per aconseguir collites exprés.
L’organització criminal es dedicava tant a la venda directa de diverses substàncies estupefaents (cocaïna i marihuana) com a la mateixa elaboració i cultiu.

A conseqüència de l’operatiu policial, van detenir sis responsables de la plantació i distribució de les substàncies estupefaents com a presumptes autors de delictes contra la salut pública, defraudació de fluids elèctrics i anàlegs. També es va incoar expedient d’expulsió a quatre dels detinguts sobre la base de la Llei Orgànica d’Estrangeria 4/2000.

 

 

El més llegit

I després