I després

TALLEN AL TRÀNSIT EL CARRER COLOM

Compartiu aquesta història

Des d’aquest divendres, 30 de desembre, i fins el dia 2 de gener, l’Ajuntament de Sant Feliu ha anunciat que,per motius de seguretat s’ha procedit al tancament al trànsit del carrer Colom, des d’El Corsari fins la sala de ball La Vegas, a la zona del port.

El tancament s’ha portat a terme des de les 14 hores d’aquest divendres i continuarà tancat fins les 8 del matí del proper dilluns, acció que no afecta al pas de vianants ni a la popular cursa Sant Silvestre Ganxona, part de la qual forma part de l’itinerari d’anada i tornada al far de l’escullera.

A cada extrem s’hi ha col.locat barreres de new jerseys de formigo i s’han enretirat les tanques metal.liques perpendiculars, excepte les que conformen el perímetre de seguretat de la façana del magatzem on es va produir l’incendi el passat 12 de desembre.

El succés ha impedit que la sala pugui obrir durant aquestes festes, segons el responsable de la sala “per vacances dels intervinents”, treballs de l’empresa contractada i permisos dels serveis tècnics d’urbanisme que s’han de reprendre després de les festes nadalenques a l’espera de reposar els elements afectats i poder així tornar a la normalitat.

Els itineraris alternatius per accedir al port són tres: pel carrer Comerç, per l’aparcament de les antigues pistes de tennis o bé per la carretera de la Volta de l’ametller.

El més llegit

I després