600-skate

ENLLESTIT L’SKATE & BIKE PARK DE BUJONIS

Després de fer les obres de millora del parc, aquest desembre l’Ajuntament ja ha recepcionat les obres de l’skate & bike  park situades al paratge de Bujonis, al cantó de la carretera d’accés al Mas Trempat.

Hi ha diferents millores respecte el projecte original: s’ha ampliat la pista, s’han afegit nous mòduls d’obstacles per als skaters, s’ha adequat i enjardinat l’entorn (amb un sistema de rec per a les plantes), s’han instal.lat dos bancs de formigó, papereres, s’han millorat els accessos i s’hi ha construït un escala d’entrada, a més de dues torres de llum de vuit metres d’alçada.

L’adjudicació de l’obra s’ha fet a l’empresa constructora J. Comas SL (l’import de sortida era 44.000 euros) i el disseny de l’ampliació s’ha fet diferent a la configuració de les poblacions veïnes per tal d’atraure usuaris d’altres municipis. S’ha tingut la voluntat d’oferir noves possibilitats per tal que esdevingui genuïna comparada amb la resta.

Amb la millora en l’enllumenat s’aconsegueix més seguretat a l’entorn i més hores de pràctica dels usuaris.

En el seu conjunt, i en les diferents fases, l’Ajuntament sempre ha comptat amb la participació d’usuaris i persones relacionades amb aquesta pràctica per al seu disseny definitiu, aconseguint així els elements imprescindibles per a la pràctica de les diferents modalitats.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació