I després

CREMEN 2 COTXES MÉS AL CARRER MINA DEL NORD

Compartiu aquesta història

La passada matinada han cremat dos cotxes que estaven aparcats, i dos més han quedat afectats, en aquesta ocasió en el al carrer Mina del Nord de Sant Feliu de Guíxols.

Policia Local i Bombers han estat avisats pels veïns que han vist com dos dels vehicles quedaven totalment calcinats i dos més afectats, cremant totalment la planta baixa del número 27 del carrer i la seva planta superior ha quedat afectada pel fum, que també ha arribat al número 25, tot i que aquest habitatge no s’ha cremat.

El foc sí ha espatllat la façana dels dos habitatges, cremant les persianes i les connexions elèctriques, per la qual cosa s’ha demanat a les empreses subministradores que tallin preventivament la llum.

Els serveis d’emergències han rebut l’avís a les 04:29 hores i s’han mobilitzat quatre dotacions de bombers a més d’unitats dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local.

L’incendi dels vehicles es produeix només tres dies després del que va cremar també dos vehicles al carrer Trafalgar de Sant Feliu, sembla ser que en les mateixes circumstàncies i en els dos casos els veïns consultats sobre les possibles circumstàncies estan convençuts que no s’han produït accidentalment.

Recordem, que tal i com varem informat, ja hi va haver un precedent el 4 de juny al carrer Camisó on també es varen veure afectats dos vehicles que varen quedar calcinats.

4 Fotografies:

600-faldilla-1

600-faldilla-2

600-faldilla-3

600-faldilla-4

El més llegit

I després