I després

11 NOTÍCIES + 11 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

A PUNT LES OBRES DELS CARRERS SANT LLORENÇ I SANT ANTONI
Els serveis d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sant Feliu està informant als veïns que el dia 2 de gener comencen les obres de reurbanització dels carrers Sant Llorenç i Sant Antoni , en els quals quedà tallats el pas de vehicles entre el carrer Major i el Passeig del Mar.
També s’indica que la durada de les obres tindrà una durada de tres mesos i que l’accés als habitatges es podrà fer a peu.
Per qualsevol informació complementària, es posa a disposició el telèfon 972 32 70 13 i el correu: urbanisme@guixols.cat

500-carrers

 

L’ESTRUCTURA DE L’HOTEL ELKE JA ÉS A NIVELL DE CARRER
Els encofrats de l’estructura del futur hotel Elke de la Rambla del Portalet de Sant Feliu de Guíxols continuen a bon ritme després que fa unes setmanes es construís la llosa del soterrani, ja s’ha enllestit la planta baixa i s’estan construint els pilars de la primera.
Per tant, ja s’ha superat el nivell de carrer i es continua l’estructura de formigó que ha de cobrir les tres plantes previstes, a més del solàrium, de l’establiment de 4 estrelles que comptarà amb 65 habitacions i que, en una primera estimació, es preveia la seva obertura per la temporada turística del 2018.

500-encofrats

 

CIU PROPOSA EL CANVI D’UNA PARADA DE BUS EN DESÚS
La regidora de CiU Magda Lupiáñez va proposar en l’apartat de precs i preguntes del darrer Ple Municipal Ordinari, que la marquesina situada a l’antiga parada del bus urbà situada a la Rambla del Portalet, es traslladi a la que es troba operativa a la sortida del Centre Cívic Tueda del carrer Gravina, on hi ha un banc a la intempèrie.
L’alcalde va dir que recollia el prec i que ho estudiarien malgrat que, a cop d’ull, tenia la sensació que és massa voluminosa per encabir-la a la vorera.

500-parada

 

TALLER DE LECTURA AMB GOSSOS A LA BIBLIOTECA
El dimarts, 3 de gener i el dimecres dia 4, a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols es torna a impartir un taller de lectura amb gossos, experiència que ja es va portar a terme el passat mes d’octubre.
Es tracta d’una proposta dirigida als nens i nenes de 6 a 12 anys que llegeixen una estona acompanyats de dos gossos (la Zoe i la Gina) ensinistrats per l’ATAGI (Associació de Teràpia amb Animals de Girona).
Cal inscripció prèvia al telèfon 972 32 40 57 o bé al correu: biblioteca@guixols.cat

500-gossos

 

EL PARC INFANTIL DE NADAL, A PLE RENDIMENT
L’edició 2016-2017 del parc infantil de Nadal, Ganxó Parc, que per aquestes dates de Nadal se celebra al Pavelló Municipal d’Esports de La Corxera, va obrir les portes dimarts oferint una àmplia oferta lúdica per a nens i nenes d’1 a 14 anys amb ludoteca, inflables, tallers de manualitats, taller de maquillatge, zona d’esports, llits elàstics i zona de videojocs.
Restarà obert diàriament, (excepte el 31 a la tarda i el dia 1 tot el dia) fins el 3 de gener de 10.30 a 13.30 h. i de 17 a 20 h.
S’hi pot trobar: Circuit de BMX, els dies 27 i 28: Circuit d’Escalèxtric, el 29, 30 i 31: Inflable esportiu, els dies 2 i 3: Activitat d’aventura
Dinamitzacions: El dia 29: A les 18 h. Visita de la mascota del Ganxó Parc i el dia 2: A les 18 h. Espectacle infantil.

500-ganxoparc

 

FESTA DE CAP D’ANY AL CENTRE CÍVIC VILARTAGUES
Ja s’han apuntat 80 persones a la primera Revetlla de Cap d’Any que se celebrarà dissabte al Centre Cívic Vilartagues organitzada pel Casal d’Avis Salvador Espriu de i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb música en directe a càrrec de l’Orquestra Boogie Woogie, a partir de les 11 de la nit.
El preu és de 10 euros que inclou bossa-cotilló, música en directe i una copa de cava. Cal inscripció prèvia al Centre Cívic Vilartagues. Telèfon 972 82 01 01 de 9 del matí a les 8 del vespre, de dilluns a divendres.

500-boogie

 

EL SETMANARI ÀNCORA DIU ADÉU AMB L’EXTRA DE NADAL
El Setmanari Àncora s’ha acomiadat amb la publicació de l’extraordinari de Nadal agraint, a través de l’editorial, la fidelitat dels lectors, subscriptors, anunciants, redactors i col.laboradors de totes les etapes.
La portada ha estat confegida amb altres commemoratives dels números 500, 1.000, 1.500, 2.000, 2.500 i 3.000 i, des de la redacció, han incidit en l’orgull que ha suposat confeccionar i publicar setmanalment una revista independent i oberta a totes les opinions i ideologies.
Fora bo que tots els ganxons disposéssim d’aquest darrer exemplar, en paper, com a record del mitjà que ha informat durant gairebé 70 anys de la vida social de la ciutat.

500-ancora

 

NOTA DE LA DIRECCIÓ DE SALA DE FESTES LAS VEGAS
Ja havíem avançat que Las Vegas no obrirà fins després de festes. El responsable de la sala, Francesc Perarnau, publicava el dimecres la següent nota: “Malauradament, us hem de informar que la sala Las Vegas no obrirà les seves portes al públic fins, en principi, el proper 14 de gener, quedant anul·lada la Revetlla de cap d’any, la quina de Nadal els balls del 5, de Reis, els balls dels dijous, el casament del dia 13 i les activitats habituals.
El fet que les obres d’enderrocament de la nau annexa a la sala estiguin aturades – per vacances dels diferents intervinents- fan que el carrer estigui tallat parcialment i sigui impossible accedir a la sala. Disculpeu aquest contratemps i esperem veure’ns ben aviat”.

500-vegas

 

CURS DE FOTOGRAFIA 2017 A IMPARTIT PER JORDI GALLEGO
El dimecres, 11 de gener Jordi Gallego inicia el curs d’iniciació a la fotografia: La càmera, la llum, l’art, els principals temes i l’edició. Durada d’uns tres mesos, de gener fins abril, els dimecres de 20:00 h. a 22:00 h. a la biblioteca del Casal de Tueda. 24 hores de teoria amb projecció de més de 1.000 imatges, 2 sortides de pràctiques un diumenge al matí i un divendres al vespre.
Els socis de l’AFIC i els de l’APITE tenen un 50% de descompte.
Inscripcions i informació al telèfon: 652 92 12 01, al correu: jordi@gallego.cat i al web: www.gallego.cat

500-gallego

 

ACTIVITATS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
Divendres 30 de desembre, 21:00 h. : JOHNNY BIG STONE & SWEET MARTA (Bcn, blues)
– Dissabte 31 de desembre 24:30 h. : FESTA DE CAP D’ANY amb Dj LU
– Dissabte 6 de gener, 21:00 h. : LAKASTE (Figueres, pop, guanyadors concurs Sona9 2016). Guanyadors del concurs de maquetes Sona 9 en l’edició de 2016, Lakaste és el projecte musical de Núria Castelló que, havent rebut una ajuda de l’Ajuntament de Girona per a l’enregistrament d’una maqueta, torna amb temes nous i acompanyada d’una banda, les coordenades de Lakaste: en Tutxi, l’Ezequiel i en Joan.

500-lakaste

 

A PUNT PER LA QUINA DEL DIUMENGE A LA CORCHERA
L’A.D.Guíxols, L’Escola de Futbol Sant Feliu i el Vilartagues,C.F, tenen a punt per aquest diumenge, 1 de gener, la segona tanda de l’exitosa Quina de Sant Feliu de Guíxols que la passada diada de Sant Esteve va congregar a un miler de persones i que comptarà amb premis valorats en 2.200 euros.
S’hi sortejaran 14 lots, dos d’ells especials, al preu de 2 euros els normals i de 3 els especials. També es pot adquirir un abonament de 25 euros per participar en totes les partides, que suposa un estalvi de 6 euros.
La Quina, que s’havia de celebrar a Las Vegas, es va traslladar al pavelló municipal d’esports de La Corchera a causa de l’incendi i l’horari de participació és de 6 a 9 del vespre.

500-quina

El més llegit

I després