I després

Suspesa la concentració reivindicativa d’aquest dissabte a la platja de Can Rius

Compartiu aquesta història

IC-Verds EUiA havia convocat als ciutadans aquest dissabte, a les 11 del matí, a la platja de Can Rius (Palm Beach) per fer una concentració de protesta davant de l’edifici de propietaris de l’edifici Club de Mar pel que consideren una acció il·legal de tancar el dret de pas dels ciutadans pel camí hi ha entre les roques de Sang i Fetge i l’edifici construït l’any 1975.

La mala mar, quatre gotes i un temps poc adient, han fet considerar als organitzadors que és millor traslladar-ho al dissabte dia 14 de maig.

Recordem que Jesús Fernández denunciava la passivitat de totes les administracions, la municipal inclosa, i la lentitud en la resolució d’aquesta qüestió i demana l’obertura immediata de les reixes i la retirada de la vigilància ja que “el mar no té propietari i aquest pas ha de facilitar l’accés dels ciutadans per al seu gaudi” i no ser una reserva per a uns quants privilegiats.

La concentració comptarà amb una pancarta reivindicativa i tindrà un caire festiu i, si el temps acompanya, fins i tot es convidarà a tothom a acostar-s’hi i a fer un dels primers banys banys de la temporada.

El més llegit

I després