I després

Comença la campanya electoral amb la tradicional enganxada de cartells a SFG

Compartiu aquesta història

A les 00:00h del divendres, dia 6 de maig, ha començat oficialment la campanya electoral per a les Eleccions Municipals 2011 i, com és tradicional, s’ha fet amb l’enganxada de cartells, excepte el PSC, que ha penjat una falca de so traslladant l’acte simbòlic a les xarxes socials.

Tot i l’horari fixat, ja hi ha hagut algunes queixes denunciant que algun grup en va enganxar abans d’hora i algun altre s’hauria saltat el pacte entre partits de declarar la rambla Vidal lliure de propaganda electoral.

Aquests dies tots els partits, que estan molt actius, multiplicaran els seus esforços a la recerca del dels indecisos per tal de no perdre votants potencials pel camí i poder treure bons resultats a les urnes. Recordem que per només tres vots, en les passades eleccions, uns varen perdre, i uns altres varen sumar, un regidor.

Ràdio Sant Feliu ha posat a disposició dels candidats els espais gratuïts de propaganda electoral que, per llei, ofereix a tots els partits que es presenten a aquests comicis i us adjuntem una falca de cadascun per tal que disposeu, de primera mà, dels seus missatges.

[audio:http://www.rsf.fm/audio/5601 PSC_2.mp3]

[audio:http://www.rsf.fm/audio/5596 CIU_2.mp3]

[audio:http://www.rsf.fm/audio/5593 TXSF_1.mp3]

[audio:http://www.rsf.fm/audio/5599 ERC_1.mp3]

[audio:http://www.rsf.fm/audio/5597 ICV_1.mp3]

 

 

[audio:http://www.rsf.fm/audio/5590 SI_2.mp3]

[audio:http://www.rsf.fm/audio/5586 PPC_1.mp3]

El més llegit

I després