I després

SubLimits organitza una neteja submarina per recollir ploms de pesca i altres residus

Durant l’activitat, que compta amb el suport de l’Ajuntament, els ploms que es recullin es fondran per fer peces de llast per bussejar

Compartiu aquesta història

El centre de busseig SubLimits de Sant Feliu organitza una neteja submarina a la badia de Sant Feliu aquest dissabte, amb la col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat, que començarà a les 9 del matí al sector del Passeig de Rius i Calvet.

Durant l’activitat es recolliran ploms de pesca i altres residus. Un cop acabi la neteja, amb els ploms que es recullin es farà un taller on seran fosos per crear peces de llast per la pràctica de busseig. Emili Perelló, instructor del centre, ens explica la iniciativa.

Aquesta és una activitat que està emmarcada dins el Costa Brava Blue Fest.

SubLimits convida a la ciutadania a acostar-se fins a l’espai situat a Rius i Calvet per veure com es va desenvolupant l’activitat i recorda que el taller es farà a partir del migdia a les instal·lacions del centre de busseig, on també tindrà lloc una xerrada sobre la contaminació marina.

Encara queda alguna plaça lliure per apuntar-s’hi. Qui vulgui participar-hi, pot contactar amb el centre a través del seu perfil d’Instagram sublimits_diving_center.

El més llegit

I després