I després

La Coral Cypsella organitza dos concerts de cant coral en la commemoració del 40 aniversari

Son una actuació amb la Coral Magistrói de Portugal aquest dissabte al vespre al Monestir i la 57 edició de la Festa de la Muntanya que tindrà lloc el dia 16 de juny

Compartiu aquesta història

La Coral Cypsella del Centre Excursionista Montclar organitza dos concerts de cant coral per aquest mes de juny i que s’emmarquen dins la commemoració dels 40 anys de la històrica entitat de la nostra ciutat.

La primera de les propostes se celebrarà aquest dissabte 8 de juny en una actuació que comptarà amb la Coral Magistrói de Barcelos, Portugal, i tindrà lloc a la parròquia del Monestir a partir de les 9 del vespre.

El segon concert se celebrarà el diumenge 16 de juny i consistirà en la 57 edició de la Festa Cançó de Muntanya, que tindrà lloc a l’espai de la sardana a les 12.30 hores. Toni Escobar, president de l’entitat, ens parla de l’activitat que reunirà més de 200 cantaires.

Durant aquests mesos, la Cypsella està celebrant diverses activitats dins la commemoració dels 40 anys de la seva fundació. Podeu consultar-les totes fent clic aquí. A més, aquest any, per celebrar-ho, seran els encarregats de fer el pregó de Festa Major del dia 31 de juliol.

El més llegit

I després