I després

S’instal·larà una parada informativa sobre com estalviar amb les factures energètiques i millorar el confort a la llar

Es podrà visitar el dimarts 11 de juny de 10 a 12 del migdia a la Plaça Salvador Espriu

Compartiu aquesta història

Dins el Programa d’Estalvi Energètic i Pobresa Energètica, el proper dimarts 11 de juny s’instal·larà una parada informativa dirigida a la ciutadania per explicar com estalviar amb les factures energètiques.

Es podrà trobar a la Plaça Salvador Espriu entre les 10 del matí i les 12 del migdia i servirà també perquè les persones que s’hi acostin descobreixin com consumir menys energia, com fer-ho de la manera més eficient i per tant, contaminar menys.

Aquest programa de la Diputació de Girona que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu, pretén impulsar actuacions encaminades a sensibilitzar la població sobre la despesa i l’eficiència energètiques dels habitatges i actuar en els casos de pobresa energètica de les llars més vulnerables.

L’objectiu del programa és treballar en la disminució de l’esforç econòmic de les famílies, l’afavoriment del consum sostenible i disminució de la despesa energètica i les emissions de CO2 a l’atmosfera, en relació amb l’energia necessària per mantenir un habitatge a la temperatura de confort adient.

El més llegit

I després