I després

Junts vol 500 noves places d’aparcament vora l’eix comercial

Compartiu aquesta història

Junts de Sant Feliu de Guíxols vol “al menys” 500 noves places d’aparcament “a prop de l’eix comercial i marítim” de la ciutat. El grup demana crear “una estratègia d’aparcaments raonada, sensata i que doni resposta a llarg termini als problemes reals” del municipi i que resolgui “les mancances que el pla de mobilitat situa sobretot a la zona del peu de la carretera de Palamós”.

El partit afirma que l’Ajuntament “segueix apedaçant la normativa que regula l’estacionament” i que no hi ha “una política d’aparcaments clara i va improvisant de forma erràtica sense cap criteri establert”.

El grup municipal diu que s’han posicionat “des del primer moment” en contra de l’ampliació dels horaris de la zona blava i de fer de pagament els aparcaments de carretera de Tossa, La Corxera, l’aparcament de la barana de mar o els de Sant Pol.

Junts afirma que en la darrera revisió de l’ordenança reguladora dels preus per l’estacionament amb limitació horària s’hi ha afegit “una nova àrea de zona blava al carrer Gavines de Sant Pol de 156 places d’aparcament que eren gratuïtes i que se sumen a les altres 609 places gratuïtes que a principis d’any també varen convertir en places de pagament”.

El més llegit

I després