I després

SSIBE PREMIA LA PROMOCIÓ CIENTÍFICA DELS TREBALLADORS

Compartiu aquesta història

Més d’un centenar de professionals van assistir dijous 17 de maig a la 9a Jornada de Recerca del Baix Empordà, que se celebra cada dos anys per tal de premiar la producció científica realitzada per professionals de l’entitat. En aquesta jornada, vam compartit una selecció del coneixement científic generat els anys 2016-2017, consistent en 81 pòsters -39 van ser exposat en format paper i 42 en format electrònic, 60 comunicacions orals -18 d’elles exposades oralment a la jornada i com a novetat 1 ponència de treballs de recerca de secundària – , i 25 articles. Es van atorgar 4 premis dotats econòmicament amb un total de 2.200€.
Millor pòster, premiat amb 500€ atorgat pel Comitè de recerca de SSIBE: Supervivència tras el diagnóstico de demencia en población general: resultados preliminares del registro de demencias de Girona, de la qual n’és autora principal Inma Sánchez
Millor comunicació oral, premiat amb 600€ i patrocinat per l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Girona: “Consulta de fisio primaria: filtro resolutivo para el manejo del dolor en atención primaria” que va presentar Maite Maneiro.
Millor comunicació oral de residents, premiat amb 300€ i patrocinat per l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Girona: “Eficacia de una intervención de deshabituación de benzodiazepinas en atención primaria”, presentada per M. Carmen Ibarra.
Millor article publicat, premiat amb 800€ i patrocinat per Grünenthal Pharma: “Efectividad e impacto económico de un programa de atención integrada con soporte de telemedicina a pacientes diabéticos tipo II tratados con insulina (Estudio GITIDABE) dels autors Jose M. Inoriza, Annabel Ibáñez, Xavier Pérez-Berruezo, Cristina Inoriza i Jordi Coderch.
Com a novetat, el comitè de Recerca va considerar concedir un accèssit com a grup novell de recerca, valorat amb 300€ a l’article “Estado nutricional del paciente en hemodiàlisis y factores Asociados”, de les autores Lídia Gómez Vilaseca, Mónica Manresa, Josefina Morales, Elena García, Mº José Robles, Julio Leonel Chevarria, del servei de Nefrologia i Hemodiàlisi.

El més llegit

I després