I després

PREMIATS DEL CONCURS DE PINTURA RÀPIDA

Compartiu aquesta història

Els Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols ha convocat per vuitè any consecutiu, el concurs de pintura ràpida.
Aquest any hi han participat quaranta artistes procedents de diverses comarques catalanes i els més allunats, una parella de Bilbao.

Dissabte passat al matí, es podien trobar els diferents pintors amb els seus cavallets que varen estar creant la seves obres entre les vuit del matí i les dues de la tarda.

Havent dinat, a les quatre, es va reunir el jurat per deliberar i qualificar les obres. El jurat estava compost per Joan Gruart, pintor; Carola Heisenberg, directora de l’Escola de Dibuix; Rosa Raurich, historiadora de l’art, i Josep Vidal, president de l’Associació Fotogràfica i Cinematogràfica.

El veredicte del jurat, va donar els resultats següents:

1r Premi, dotat amb 800€ i patrocinat per Òptica De la Peña, a l’obra núm 20, realitzada per Juanjo Valeros Mena.

2n Premi, dotat amb 600€ i patrocinat per l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, a l’obra núm 9, realitzada per Aida Mauri Crusat.

3r Premi, dotat amb 400€ i patrocinat per Farmàcia De la Peña, a l’obra núm. 31, realitzada per Ramon Pujolà Font.

3r Premi, dotat amb 400€ i patrocinat per Felisa Casadevall, a l’obra núm. 4, realitzada per Julio García Iglesias.

4t Premi, dotat amb 300€ i patrocinat per un particular, a l’obra núm 29, realitzada per Joan Tauleria Visa.

4t Premi, dotat amb 300€ i patrocinat per Can Kiku, a l’obra núm 18, realitzada per Joan Vila Arimany.

4t Premi, dotat amb 300€ i patrocinat per TRINOMI-arquitectura, interiorisme i disseny S.C.P., a l’obra núm. 27, realitzada per Maria José Escuder López .

1r Premi aquarel·la, dotat amb 500€ i patrocinat per un Particular, a l’obra núm 3, realitzada per Piedad Santamaria Pascual.

2n Premi d’aquarel·la, dotat amb 200€ i patrocinat l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, a l’obra núm 34, realitzada per Robert Martí Ripoll.

2n Premi d’aquarel·la, dotat amb 200€ i patrocinat per Felisa Casadevall, a l’obra núm 33, realitzada per Antonio Darias Martínez.

El més llegit

I després