I després

SOPAR DE COLLES I ORDRE RUA

Compartiu aquesta història

Unes mil persones pertanyents a les colles que divendres i diumenge desfilaran a les rues, es varen concentrar dissabte al pavelló poliesportiu de La Corxera. Els assistentS es varen haver de portar el sopar i el resultat fou un menú multicolor al gust de cadascun. Per als més petits es va fer un espectacle incorporat amb un ball de disfresses a càrrec de la Fada Iris. Havent sopat, els parlaments a l’escenari, presència de Carnestoltes anteriors, nomenament de les padrines homenatjades i pujada de la colla del Carnestoltes, els Uuhquexungu!!, moment en què es va lliurar una vistosa i original batalla pirata, encapçalaDA pel rei de la festa del 2014, en “FestI” (Carles Benguerel). Després de la original presentació, disco-mòbil i ball.
La nit anterior es va fer el sorteig que determinava l’ordre de sortida en la desfilada del proper divendres, diada en la qual les previsions a principis de setmana no són massa optimistes però es té l’esperança que en el decurs de la setmana variin i no incideixin en l’esdeveniment.

Reviseu la llista entrant en aquest enllaç: http://www.guixols.cat/noticies/356-notes-de-cultura-i-activitats/6015-carnaval-2014-ordre-de-sortida-de-la-rua-del-divendres.html

SOPAR FALDILLA

El més llegit

I després