L’URIÇADA SUPERA LES EXPECTATIVES

L’experiència de fer una Uriçada Popular als Jardins Juli Garreta va superar les expectatives i en poc més d’una hora els assistents es varen cruspir-se 1.050 unitats (7  sacs) que es va calcular que podria ser una quantitat lògica. Però el bon temps, el marc dels Jardins Juli Garreta i la bona pinta dels equinoderms, a més del preu assequible, varen fer irresistible la temptació de tastar-los. Des de Guíxols Desenvolupament varen fer una proposta rodona: sis uriços, una llesca de pa i una copa de cava al preu de 6 euros a més de taules i cadires en un marc atractiu. L’uriçada va començar a servir-se a la una del migdia i, a un quart de dues, es va tancar el servei que va oferir un equip format per membres de Guíxols Desenvolupament i de la Brigada Municipal. El bon temps va provocar que les terrasses dels bars i restaurants s’omplissin i que els uriços continuessin essent la tapa més demandada. Aquest invertebrat conegut per garota, garoina, eriçó de mar o bé paparinell o bogamarí, es va decidir que a Sant Feliu es diria tal i com el fem sonar: “uriç” i amb aquest nom es va activar la campanya per diferenciar-la d’altres com la Garoninada de Palafrugell. I encara es vol anar més enllà, si escoltem les declaracions del regidor de l’àrea, Juanjo Garcia Cañadas a la nostra emissora, on anunciava que a Sant Feliu s’ofereix un plus amb la “Cuina de l’Uriç” és a dir; condimentar-lo, farcir-lo i obrir un atractiu ventall de possibilitats per tal d’aconseguir una oferta molt més atractiva i única que es potenciarà al màxim amb la col·laboració dels establiments.

FALDILLA WEB

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació