I després

L’URIÇADA SUPERA LES EXPECTATIVES

Compartiu aquesta història

L’experiència de fer una Uriçada Popular als Jardins Juli Garreta va superar les expectatives i en poc més d’una hora els assistents es varen cruspir-se 1.050 unitats (7 sacs) que es va calcular que podria ser una quantitat lògica. Però el bon temps, el marc dels Jardins Juli Garreta i la bona pinta dels equinoderms, a més del preu assequible, varen fer irresistible la temptació de tastar-los. Des de Guíxols Desenvolupament varen fer una proposta rodona: sis uriços, una llesca de pa i una copa de cava al preu de 6 euros a més de taules i cadires en un marc atractiu. L’uriçada va començar a servir-se a la una del migdia i, a un quart de dues, es va tancar el servei que va oferir un equip format per membres de Guíxols Desenvolupament i de la Brigada Municipal. El bon temps va provocar que les terrasses dels bars i restaurants s’omplissin i que els uriços continuessin essent la tapa més demandada. Aquest invertebrat conegut per garota, garoina, eriçó de mar o bé paparinell o bogamarí, es va decidir que a Sant Feliu es diria tal i com el fem sonar: “uriç” i amb aquest nom es va activar la campanya per diferenciar-la d’altres com la Garoninada de Palafrugell. I encara es vol anar més enllà, si escoltem les declaracions del regidor de l’àrea, Juanjo Garcia Cañadas a la nostra emissora, on anunciava que a Sant Feliu s’ofereix un plus amb la “Cuina de l’Uriç” és a dir; condimentar-lo, farcir-lo i obrir un atractiu ventall de possibilitats per tal d’aconseguir una oferta molt més atractiva i única que es potenciarà al màxim amb la col·laboració dels establiments.

FALDILLA WEB

El més llegit

I després