I després

Sònia Pujol, de televisió en televisió com a exemple i model de superació personal

Compartiu aquesta història

La Sònia Pujol és la guixolenca més mediàtica dels darrers temps. Fa poques setmanes participava, amb altres persones amb discapacitats provocades per accidents de trànsit, en un espai de TV3. Ha estat model de consells adreçats a persones amb mobilitat reduïda, entrevistada i enregistrada en multitud d’ocasions per la seva imatge de dona decidida, forta i tossuda que no renuncia a res en absolut i per la seva naturalitat i facilitat de paraula davant de les cameres.

La seva parella, Francesc Fargallo, ha passat de ser actor secundari a co-protagonista dels reportatges per l’experiència que ha anat acumulant en els rodatges. I els fills, Martí i Sara, es mouen com peixos a l’aigua davant dels equips de televisió que, des de ben petits, han visitat el que ja es pot denominar com la casa-plató de Santa Cristina d’Aro.

En aquesta ocasió els podem seguir a través de la XTVL (Xarxa de Televisions Locals), on són els protagonistes de la interessant docusèrie Cada casa és un món que retrata els diferents models de família existents a la societat contemporània, endinsant-se en el dia a dia de diverses famílies anònimes amb l’objectiu de veure com viuen i què pensen.

En la sinopsi de presentació d’aquest reportatge en concret, hi destaquen el següent: 38 anys. Va en cadira de rodes a causa d’un accident de trànsit. Viu a Sant Feliu de Guíxols, a la província de Girona, amb en Francesc Fargallo, de 33 anys i pare de la seva filla Sara de 3 anys. Amb ells també viu en Martí, d’11 anys i fruit del primer matrimoni de la Sònia. La Sònia compagina el paper de mare amb la feina a la Oficina de Turisme del seu poble. El fet d’anar amb cadira de rodes ha condicionat la seva vida però no li ha impedit ser mare.

El més llegit

I després