I després

El cantautor Sé i La Taverna, aquest dissabte Cançons de Mar al Far de l’Escullera

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, a les 10 de la nit, se celebra a la placeta de la punta del moll, una de les cantades marineres més agraïdes de la Mostra de Cançó de Taverna que se celebra a Sant Feliu de Guíxols.

La placeta es converteix en un auditori amb el far integrat a l’escenari, la vista d’un sant Feliu il·luminat al fons, la badia, la punta de Garbí, sant Elm, en definitiva un paisatge de luxe per als qui els agrada contemplar la Ciutat des del port i escoltar cançons que tenen a veure amb l’entorn mariner.

En Sé, com és habitual obrirà el concert amb fantasies romàntiques farcides de personatges guixolencs per als que sempre té un racó a les seves composicions per acabar amb les cançons participatives i boges tancant amb les Tavernes de Sant Feliu i el pare Joan.

La Taverna oferirà també el seu repertori en el que no hi faltaran els estàndards de l’havanera i algunes cançons importades de Cuba que també inviten al gaudi i a la participació.

A la mitja part es servirà el clàssic cremat gratuït entre els assistents i en acabar una saludable caminada pel port esportiu i pesquer a més d’un tram de la fira ubicat a l’explanada davant la llotja de pescadors.

 

El més llegit

I després