I després

Sònia Cucharero, veïna de SFG, víctima mortal d’un accident a la C-65 en el terme de Santa Cristina d’Aro

Compartiu aquesta història

Una conductora guixolenca de 37 anys, Sònia Cucharero Muñoz, ha mort aquest dimarts al matí a conseqüència de l’accident de trànsit que ha patit just a la sortida de Sant Feliu, direcció Santa Cristina d’Aro, a l’alçada del Camping Santa Cristina, en el tram conegut popularment com la baixada de la Font del Pi.
El vehicle ha sortit de la via pel carril contrari i ha bolcat sense que, aparentment, hi hagi intervingut cap més vehicle segons informaven pocs minuts després els Mossos d’Esquadra.
En l’atestat consta que l’accident, que ha passat cap a les 07.41 hores, malgrat que fonts properes a la víctima ens assenyalaven que treballava a Cassà de la Selva i que, normalment, començava a les 6 del matí, per la qual cosa, s’estava a l’espera de més informació davant la possibilitat que fins més tard no s’hagués adonat algun altre conductor.
La víctima, que viatjava sola, era originària de Palamós, casada amb un guixolenc vivia davant de l’IES Sant Feliu, molt a prop de la comissaria dels Mossos d’Esquadra, cos que juntament amb efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i Bombers de la Generalitat (que han hagut de treballar entre la ferralla per extreure el cos de la conductora) s’han dirigit al lloc de l’accident tot muntant un protocol d’intervenció que, dissortadament, no ha pogut fer res per salvar la seva vida.
S’estava a l’espera dels resultats de l’autòpsia per determinar quines han estat les causes que poden haver provocat aquesta sortida involuntària de la via.

El més llegit

I després