I després

Guixolencs a diverses llistes electorals gironines al Parlament de Catalunya

Compartiu aquesta història

L’ex-alcalde de Sant Feliu pel PSC, Pere Albó ha estat un dels polítics escollits, a la demarcació de Girona, en conformar-se la llista per a les eleccions al Parlament de Catalunya.
El consell de federació del PSC de les comarques gironines va aprovar dilluns la candidatura per a les properes eleccions al Parlament i va confirmar Joaquim Nadal, Marina Geli, Esteve Pujol i Pia Bosch en els 4 primers llocs de la llista. Els altres tres són diputats; Esteve Pujol, Joan Albesa, Ruth Rosique, Pere Albó, Magda Casamitjana, Glòria Plana, Estanis Puig, Núria López, Noèlia Valverde, David Maldonado, Consol Cantenys, Ciro Llueca, Maria Quer i Ricard Herrero. D’altra banda, fa uns dies que es varen celebrar les eleccions primàries de Solidaritat Catalana per la Independència per escollir els candidats per a les eleccions al Parlament de Catalunya de la propera tardor. A la demarcació de Girona, on van votar 297 afiliats dels 616 que ho podien fer, van ser escollits, amb 291 vots, pels tres primers llocs de la llista, els membres de la terna formada per Toni Strubell i Trueta, Santi Niell i la ganxona Teresa Massegosa i Perxés.
Cal destacar la presència, a la llista de Solidaritat Catalana per Girona, dels també ganxons Santi Vilanova i Tané, d’Els Verds-Alternativa Verda, en sisè lloc, i de Jaume Roldós i Casellas en onzè lloc. (El Punt-Infoguixols)

El més llegit

I després