SOLUCIÓ A LES OBRES DELS CARRERS SANTA MAGDALENA I MIQUEL BOERA

Els veïns dels carrers Miquel Boera i un tram important del carrer Santa Magdalena, principals afectats per les obres que arrosseguen un considerable retard de mesos,  han rebut explicacions el passat divendres a la tarda per part de l’alcalde, Carles Motas, i els seus tinents d’alcalde, junt amb tècnics municipals d’Urbanisme i el seu regidor Josep Saballs, i han anunciat una decisió que porta a solucionar els endarreriments.
Tot i que durant aquests darrers dies la decisió del Govern local anava en la línia de liquidar el contracte amb l’empresa pels “reiterats incompliments” i per la “manca de confiança” que es té amb l’adjudicatària, la decisió, que es veu com una solució definitiva “i la més positiva per a tots els veïns”, és fer cas al document, per escrit, que ha sol·licitat a l’empresa adjudicatària, i especialment també a les empreses subcontractades per aquesta. Des del Govern local es considera “molt creïbles” els terminis d’aquestes empreses subcontractades, per la seva professionalitat amb altres obres públiques executades a la ciutat.
L’alcalde, Carles Motas, en tot moment s’ha mostrat molt receptiu i comprensiu amb les queixes que han exposat els veïns, i ha indicat que la solució que s’adopta “és la millor per a tothom, perquè al 7 d’agost s’acaba una part important d’un malson que ha durat mesos”. L’altra opció, liquidar el contracte amb l’empresa, “ens portaria a un retard considerable que ens pot situar el final de les obres ben avançada la tardor”, en una obra que havia d’estar acabada al març.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació