I després

5 NOTÍCIES, 5 IMATGES DE SFG

Compartiu aquesta història

SELFIE YOUR…SANT FELIU DE GUÍXOLS
Seguint la tendència dels selfies, des del Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb la col•laboració dels Consells Comarcals i ens de promoció turística de la província de Girona junt amb 45 municipis de la demarcació us proposem 3 indrets fotogènics i representatius a cadascuna d’aquestes localitats per tal que quan visiteu individualment aquests espais, pugueu fotografiar-vos-hi i compartir-ho a les xarxes.
Trieu un d’aquests punts de Sant Feliu de Guíxols per fer el teu selfie!. Publica’l a Instagram amb els hashtags #selfieGuixols #SelfieYourCity #InCostaBrava i #Empordà i podreu guanyar un d’aquests fantàstics regals: Lloguer material Via Ferrada o circuit tirolines per a dues persones al Parc Aventura (a escollir), visita guiada teatralitzada o musicalitzada per a dues persones al Museu d’Història de la Ciutat, entrada gratuïta per a dues persones al Museu d’Història de la Joguina, àpat per a dues persones al Rambla Tapas, dos còctels Bohemi’s Bistro. O excursió en kayak més snorkel per a dues persones a l’Escola de Vela i Kayak Sant Pol, o àpat per a dues persones al Restaurant El Ginjoler. O bateig o lloguer de barca sense patró 1h (a escollir) amb l’empresa Dive Different, o àpat per a dues persones a Casa Elisa.
Només cal que etiqueteu la imatge que publiqueu a Instagram amb l’etiqueta #Selfie+nom del municipi, acompanyat de #SelfieYourCity i #InCostaBrava o #InPyrenees depenent de la zona on estigueu i al mes de desembre es premiaran les 3 imatges més ben valorades de cada municipi amb els premis que es detallen a Municipis i premis.
Tota la informació a: http://selfie.costabrava.org/participa/

500_SELFIE

CELEBRACIÓ POPULAR DE LA PATRONA DELS MARINERS
El passat dissabte, 18 de juliol, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, conjuntament amb la Confraria de Pescadors, va organitzar la Festivitat de la Mare de Déu del Carme. Va ser una festa molt participada al llarg del dia, amb tot el seguit d’activitats entre les quals hi havia el concurs de fotografia ràpida, la processó marítima, la sardinada popular i la gran cantada d’havaneres a la platja.

500_MAREDEDEU


INAUGURADA LA COPA DEL MÓN DE VELA CLASSE SPLASH, SPLASHWORLDS
La cerimònia d’obertura van participar l’alcalde de Sant Feliu Guíxols, Carles Motas, el representant territorial de l’esport a Girona, Josep Pujols, els organitzadors de SPLASHWORLDS, Martí Ferrer per part de Força3 i Frank Doevedans per part de la SCIA i el jutge internacional Rut Subniran.
La Copa del Món de vela lleugera Classe Splash, SPLASHWORLDS, que se celebra a Sant Feliu de Guíxols fins al dia 24, es va inaugurar dissabte a la tarda amb una desfilada dels regatistes pels carrers d’aquesta ciutat i una posterior cerimònia. Al compàs dels tambors de la Percussió Ganxona els 130 regatistes de diferents països d’Europa i Panamà que competiran durant els propers cinc dies per fer-se amb la Copa del Món de la Classe Splash, van desfilar des del Village situat als jardins de Juli Garreta fins a la sala Las Vegas! on es va celebrar la cerimònia d’obertura.
L’alcalde de Sant Feliu Guíxols, Carles Motas, el representant territorial de l’esport a Girona, Josep Pujols, els organitzadors de SPLASHWORLDS, Martí Ferrer per part de Força3 i Frank Doevedans per part de la SCIA i el jutge internacional Rut Subniran van ser els encarregats de presidir la cerimònia d’obertura.
Després del discurs d’obertura en què es va guardar un minut de silenci en honor a un jutge que va morir aquest any i dos regatistes panamenys en risc d’exclusió social que pertanyen al programa solidari Vela Per Tots van ser els encarregats d’hissar la bandera del mundial.
D’aquesta manera s’inicia la Copa del Món de vela lleugera Categoria Splash, SPLASHWORLDS en la qual se celebraran 3 regates diàries fins al día 24. Les regates oficials van començar el diumenge 19 al migdia.
Les regates de la Copa del Món de vela lleugera Classe Splash, SPLASHWORLDS, que s’està celebrant aquests dies a Sant Feliu de Guíxols i finalitzarà el proper divendres 24, es poden seguir cada dia a partir de les 21:00 hores a través de les pantalles instal·lades al Village de SPLASHWORLDS als jardins de Juli Garreta. Aquests vídeos també es publiquen al canal de YouTube de SPLASHWORLDS i de Força3 cada nit.
Els vídeos són resums de les 9 regates que se celebren diàriament, menys el dimecres 22 que és el dia de descans. En els vídeos s’hi combinen imatges preses per una càmera mòbil situada en un vaixell de motor facilitat per l’escola de vela Força3 que segueix els regatistes en les diferents proves i per tres GoPro.
Les càmeres GoPro estan instal·lades a la proa de tres splash i fan que els espectadors puguin posar-se en la pell dels regatistes i puguin viure gairebé de primera mà com és aquesta experiència.
El camp de regates està situat a una milla del port de Sant Feliu de Guíxols, per la qual cosa qualsevol que ho desitgi podrà presenciar en directe (encara que des de la llunyania) les regates tant des de l’espigó del port com des de la punta de Garbí.
CANAL YOUTUBE FORÇA3: https://youtu.be/QBwm5eg00J0
CANAL YOUTUBE
PLASHWORLDS: https://www.youtube.com/channel/UCKMyJfyZem0VjZj_mj3MvJg

 

500_INAUG_VELA
PRESÈNCIA GUIXOLENCA A LA 4a ASSAMBLEA GENERAL DE L’AMI
El passat divendres, 17 de juliol, es va celebrar a Valls la 4a assemblea general de l’Associació de Municipis per a la Independència (AMI), en la qual Sant Feliu de Guíxols hi va ser present amb la regidora de Transició Nacional Georgina Linares.
En la trobada es va procedir al canvi de president de l’entitat, fins al moment encapçalada per Josep Maria Vila d’Abadal. El nou dirigent és Carles Puigdemont, alcalde de Girona.
Alhora, es va aprovar l’informe de gestió i l’informe econòmic de l’entitat. Hi van assistir uns 200 representants del món local, entre ells molts alcaldes i alcaldesses.
Es va recalcar que els Ajuntaments catalans estan cridats a ser la primera estructura d’Estat del nou país. Tal com va argumentar el nou president, “els ajuntaments són el pal de paller de la independència i el municipalisme independentista té un paper decisiu en el procés”.
500_AMI
FESTA INFANTIL I BALL DE NIT A LA PLAÇA SALVADOR ESPRIU
Aquest dissabte 25 de juliol a les 19 hores a la Plaça Salvador Espriu, festa infantil i ball de nit amb la següent programació:
– A les 7 de la tarda Espectacle i activitats infantils a càrrec de Centre Esquitx
– A les 20:30 actuació del Peseta
Venda de tiquets a la cafeteria casandra pel sopar de Pernil i pa amb tomàquet al preu de 3 euros.
Organitza l’Associació de Veins de Vilartagues amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
festa-vilartagues

El més llegit

I després